Brocarde en haar geest krijgen relatietherapie: “Hij is nooit zo aanwezig als ik zou willen”

Vrije tijd door Jennifer

We zijn allemaal op zoek naar onze zielsverwant. Voor sommige mensen is dit vervolgens letterlijk een zielsverwant. Zo is de Britse Brocarde inmiddels bijna een jaar getrouwd met haar soulmate Edwardo, die letterlijk een geest is. Wacht, wat? Het klinkt apart, maar blijkbaar is niets onmogelijk. En nu lijken Brocarde en Edwardo net een echt, aards stel, want ook zij hebben de nodige struggles in hun relatie.

Lees ook: Brocarde (38) heeft seks met een geest: 'Hij heeft me ongelooflijke orgasmes bezorgd'

Turbulente relatie

Brocarde stond echt niet altijd open voor geesten. In een recent interview met Closer vertelt ze: “Als iemand me vijf jaar geleden vertelde, dat diegene met een geest getrouwd was, zou ik echt denken dat ‘ie gek was! Maar je kunt het bovennatuurlijke pas begrijpen als je het hebt ervaren.” En inmiddels heeft Brocarde aardig wat ervaring met geesten. Ergens in het najaar van 2020 ontmoet Brocarde haar soulmate Edwardo, waarna ze zo’n twee jaar later op 31 oktober 2022 – tijdens Halloween inderdaad – in het huwelijksbootje stappen. De weg naar het huwelijk was niet makkelijk. De relatie met Edwardo is ook erg turbulent en ze ervaren zeker struggles, maar: “De band die ik met Edwardo heb is als nooit tevoren.”

Alles geven in relatie

Brocarde houdt namelijk wel veel van haar geest. Al was haar echtgenoot altijd al erg jaloers. Zo mag ze geen onthullende, sexy outfits dragen van haar hubby. Hij verscheurt dit soort outfits of verstopt ze, waarna hij verdwijnt voor een paar dagen. Ze geeft daarbij toe, dat ze dit soort gedrag niet accepteert van een levende man. Maar dus wel van haar geest Edwardo. Brocarde legt uit: “De reden dat ik zo vergevingsgezind ben met Edwardo is, dat ik zo geïntrigeerd ben en me nog steeds afvraag waarom ik de chosen one ben. Daarom wil ik de relatie alles geven.”

Marilyn Monroe

Overigens is het een wonder, dat ze zijn getrouwd. Zoals gezegd was het niet makkelijk om alles te regelen. Toch lukte het Brocarde en Edwardo om iemand te vinden, die hun wilde trouwen. Ze vertelt: “We vonden een trouwambtenaar en de ceremonie vond plaats in een oude vervallen kapel op Halloween.” Erg toepasselijk natuurlijk tijdens zo’n spooky evenement, waar ze ook werden vergezeld door geesten. Onder andere Marilyn Monroe was één van de gasten. Hier maakte hubby Edwardo wel een nogal ongepaste opmerking over, wat Brocarde dwars zat. “Ik kon niet begrijpen waarom hij opmerkingen maakte over een andere vrouw op onze trouwdag. Ik snap dat ze één van de beroemdste en mooiste vrouwen aller tijden is, maar toch. Hij had zich op mij moeten richten!”

Grenzen beter aangeven

Het leven met een geest is niet makkelijk. Naast dat Edwardo jaloers is en nogal brutaal kan zijn, blijken er nog meer dingen niet goed te gaan. Daarom zitten Brocarde en haar echtgenoot inmiddels in relatietherapie. “Hij is nooit zo aanwezig als ik zou willen,” vertelt Brocarde. “Ons medium zegt dat ik mijn grenzen beter moet aangeven. Dat Edwardo een geest is, betekent niet dat hij elk moment mijn gedachten kan binnendringen.” Overigens is het medium geen getrainde hulpverlener, al kan ze wel goed communiceren met de geest. Brocarde hoopt samen met haar te ontdekken, waarom zij is uitgekozen door Edwardo. Ze merkt dat de therapie wel helpt. Al kan hij nog steeds temperamentvol zijn. Zo zegt Brocarde: “Als ik een liedje heb geschreven over iets anders dan hem, ontdek ik later dat de bladzijden uit mijn notitieboek zijn gescheurd.”

Nooit zeker over toekomst

Of de relatie standhoudt, durft Brocarde niet te zeggen. Over haar toekomst met hem is ze nooit zeker. Ze bekijkt de relatie van dag tot dag. “Ik heb ook nog niet echt nagedacht over kinderen,” vertelt ze. “Ik weet niet hoe dat voor ons zou werken. Voorlopig geniet ik van het avontuur dat onze relatie is.” Wat ze in ieder geval zeker weet, is dat Edwardo haar altijd scherp houdt.

Lees ook: Amethyst heeft een relatie met een geest: 'We willen ook een geestbaby'