Amethyst heeft een relatie met een geest: 'We willen ook een geestbaby'

Liefde door Redactie Ze.nl

In de categorie: als je dacht dat je alles gezien had… De 30-jarige Amethyst Realm heeft op tv laten weten een relatie te hebben met een geest. En dat niet alleen: de Britse wil ook een geestbaby. “Ik voelde een krachtige energie, toen wist ik dat er een nieuwe liefde in mijn leven was.”

Verloofd

Amethyst Realm is niet altijd van de geestenliefde geweest. Sterker nog: tot twaalf jaar geleden was ze nog verloofd met een echt mens van vlees en bloed. Haar leven veranderde echter toen ze merkte dat ze zich seksueel aangetrokken voelde tot geesten. Haar relatie liep op de klippen en sindsdien richtte ze haar pijlen op, jawel, geesten. Al meerdere keren heeft ze naar eigen zeggen zelfs seks gehad met een geest.

Australië

Toen Amethyst echter in Australië was, ontmoette ze haar grote liefde. “Ik was in het bos, genoot van de natuur en liep wat rond toen ik opeens een zeer krachtige energie voelde. Toen wist ik dat er een nieuwe liefde in mijn leven was.” De geest ging met haar mee naar huis in Engeland en sindsdien hebben de tortelgeestjes een relatie. 

Seks

En ja, daar hoort dus ook seks bij. In het interview dat Amethyst gaf in de Britse ochtendshow This Morning vertelt ze dat ze wel degelijk seks heeft met haar geest. “Ik voel een soort van gewicht en aanwezigheid, en ook een ademhaling en ik word aangeraakt.” Op de vraag of ze ook klaargekomen is, kan ze kort zijn: “Ik heb wel degelijk orgasmes”.
 

Baby

Amethyst zegt er niet zeker van te zijn of de geest een man of een vrouw is, maar weet wel zeker dat ze een kindje van hem of haar wil. “Het is serieus tussen ons. Sterker nog, we denken aan een geestbaby.” Ze geeft toe dat het een beetje vreemd klinkt. Volgens Amethyst ben je, als je een fantoomzwangerschap hebt, dus eigenlijk zwanger van een geestbaby. Deze zouden dan ‘gevangen’ zitten in een menselijk lichaam. Tja.

Dit artikel verscheen eerder op Ze.nl.