Dronken? Dan krijg je geen condoom!

Liefde door Mariëlle
Right... dus als je dronken bent geeft deze automaat je geen condoom. Vergeet het maar met je kunstjes tussen de lakens. Maar, is het niet juist heel lijp als je geen condoom krijgt als je grenzen toch al vervaagd zijn? Hallo soa's!

In Groot Brittanië is er een condoomautomaat op de markt gebracht die eerst checkt hoeveel je hebt gedronken en aan de hand van dat gegeven wordt bepaald of je recht hebt op een condoom. Bizar!


Juist als je een druppie te veel op hebt klim je sneller in een lekkere man. Althans... een man waarvan je denkt dat hij lekker is, want je zicht wordt ook een beetje troebel door al dat alcohol. En dan word je de volgende ochtend wakker met een gigantische gevoel van spijt. Om dat te voorkomen is er een nieuw soort condoomautomaat op de markt gebracht: een automaat waarbij je eerst moet slagen voor een blaastest. Als de blaastest uitwijst dat je teveel alcohol hebt gedronken krijg je geen condoom als je er bij de automaat om vraagt. Dus: of je hebt dan geen seks, of je hebt dan onveilige seks, óf je weet dat je je de volgende keer beter moet voorbereiden.


De automaat is gemaakt omdat onderzoek heeft uitgewezen dat veel mensen zichzelf moed indrinken tijdens een date. Driekwart van de ondervraagden zegt dat alcohol het daten makkelijker maakt.

Maar heel eerlijk: zou dit geval juist niet averechts werken? Wat denk jij?