Wat is een goede seksrelatie?

Liefde door Commerciële Redactie Ze.nl

Een relatie die alleen draait om seks is het perfecte voorbeeld van 'wel de lust(en), niet de lasten'. Je houdt wel je vrijheid als single lady en kan een goede beurt krijgen waar en wanneer je maar wilt. Ideaal! Toch kan een seksrelatie snel ingewikkeld worden. Vooral als gevoelens om de hoek komen kijken. Een seksrelatie, a.k.a. friends with benefits, kent een paar ‘regels’ om het simpel en drama-free te houden.

goede seksrelatie

Voordelen seksrelatie

Geen verplichtingen, gezeur, ruzies, schoonouders, twijfels, liefdesverdriet. Moeten we doorgaan? Een relatie is niet de duvel en heeft natuurlijk genoeg voordelen. Als je nog te veel geniet van je vrijheid blijheid of de ware Jakob nog niet hebt gevonden dan is een simpele no strings attached seksrelatie wel een droom die uitkomt.

Natuurlijk kun je ook daten met verschillende mannen in de hoop aan de eind van de avond samen in bed te belanden. Maar ja, je weet van tevoren niet wat voor vlees je in de kuip hebt. Eén (of twee) vaste goede seksbuddy’s hebben, scheelt toch heel wat drankjes en onbevredigde nachten.

De regels

Benieuwd naar de spelregels van een goede seksrelatie? Dit zijn ze dan:

Wees eerlijk en duidelijk

In een seksrelatie heb je de unieke kans om eens volledig eerlijk te zijn. Wees vanaf het begin open over je intenties en gevoelens (of juist het gebrek ervan). Ook leuk: eindelijk mag je helemaal eerlijk zijn over wat je lekker en niet lekker vindt in bed. Faken is dus uit den boze!

Geen klef gedoe

Knuffelen kan wel, maar overdrijf het niet. Hand in hand door het park wandelen en cadeautjes voor elkaar kopen gaat op een liefdesrelatie lijken.

Niet verliefd worden

Wanneer je elkaar vaak ziet en mind blowing orgasmes geeft, is het lastig om geen vlinders te gaan voelen. Denk je ze te voelen kriebelen? Vermijd een tijdje contact of overweeg om het helemaal af te kappen.

Safe sex

Je weet natuurlijk nooit wat de ander uitspookt. Voorkom nare SOA’s door elke keer een condoom te gebruiken bij de (orale) seks. Better safe than sorry.

Wel R.E.S.P.E.C.T.

Je bent natuurlijk niet zomaar een ‘neukertje’ van elkaar. Gebruik elkaar, maar misbruik elkaar niet.

Volop experimenteren

Een seksrelatie is perfect om jouw stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Heb je altijd al een bepaalde seksmove, standje of rollenspel uit willen proberen en stonden je eerdere bedpartners er niet voor open? Grijp nu je kans. Je seksbuddy zal je er niet om beoordelen.

Op Easytoys.nl en Easytoys.be vind je al het ‘speelgoed’ om jouw seksdromen uit te laten komen. De lekkerste speeltjes, de verleidelijkste lingerie, sexy kleding en much, much more.

 

Lees ook: Wat je favoriete bedpositie over je zegt