Sekshoroscoop week 22: 29 mei t/m 4 juni

Liefde door Redactie Ze.nl

Wat hebben de erotische sterren deze week voor jou in petto? Wordt het een week boordevol avontuur of staan er een aantal kurkdroge dagen voor de deur. Een slimme meid is goed voorbereid: lees dus snel wat je deze week tussen de lakens kunt verwachten in de sekshoroscoop van week 22.

Ram - 21 maart t/m 20 april

Spanning tussen de lakens is ver te zoeken bij jou deze week, Ram. Je zit niet zo lekker in je vel en heb even totaal geen behoefte aan actie. Misschien wordt het tijd om eens lekker je hart te luchten bij je partner of een goede vriendin?

Stier - 21 april t/m 21 mei

Jij hangt deze week de flirtkoningin uit en de mannen vallen met bosjes voor je voeten. Dat is maar goed ook want met een libido van hier tot Tokyo heb je ze wel nodig. Je bent trots op je seksuele uithoudingsvermogen en dat mag. Geniet er lekker van!

Tweelingen - 22 mei t/m 21 juni

Deze week staat bol van de erotische avontuurtjes! Ben je single, dan zul je er zelfs meer dan één man op nahouden. Heb je een relatie, dan zullen julie samen de spanning opzoeken en jullie grenzen op seksueel gebied gaan verleggen. Have fun, Tweelingen!

Kreeft - 22 juni t/m 21 juli

Trek je jarretels maar alvast uit de kast, Kreeft, want het wordt een stomend hete week voor jou. Alles wijst erop dat jij een aantal avonden door gaat brengen, waar je met rode koontjes aan zult terugdenken. Tip: vermijd de sportschool deze week zodat je al je energie kunt storten op die man van je ;-).

Leeuw - 22 juli t/m 22 augustus

Er hangt deze week heel wat romantiek in de lucht. Van dinertjes in de avondzon tot vluggertjes in de duinen, jij kunt er geen genoeg van krijgen! Het is dan ook niet gek dat jij aan het einde van de week volledig uitgeput maar voldaan bent.

Maagd - 23 augustus t/m 23 september

Jouw spinnende poes krijgt deze week eindelijk weer eens wat aandacht. Je hoeft er geen enkele moeite voor te doen, want de heren hangen aan je lippen. Het is misschien ook een idee om alvast spierzalf in te slaan, want die zul je nog nodig hebben!

Weegschaal - 24 september t/m 23 oktober

Heb jij even geluk: je komt deze week een gebruinde seksgod tegen die jouw hart sneller laat slaan en je hormonen flink op hol brengt. Het klikt meteen en je gaat al snel overstag. De seks is fantastisch, maar meer dan dat wordt het  niet.

Schorpioen - 24 oktober t/m 22 november

Wat betreft je seksleven gaat het prima deze week. Je hebt genoeg seks, maar de passie staat helaas op een laag pitje. Misschien wordt het tijd om iets met jouw fantasieën te gaan doen. Wie weet waar dat je brengt…

Boogschutter - 23 november t/m 21 december

Begin je een beetje verveeld te raken, Boogschutter? Deze week krijg je de kans om je seksleven op te spicen. Of je hem nu alle hoeken van de kamer laat zien of liever ergens in het wild een wipje maakt, het zal hoe dan ook fantastisch worden!

Steenbok - 22 december t/m 20 januari

Jij bent een geboren verleider en dat wordt deze week weer even flink duidelijk. Of je nu single of gebonden bent, jij loopt lekker je vagina achterna. Helaas weet niet iedereen meteen de juiste plekjes te stimuleren, maar daar komen jullie wel uit.

Waterman - 21 januari t/m 18 februari

Deze week draait helemaal om jou. Jij hebt namelijk helemaal niemand nodig om tot een spetterend orgasme te komen. Behalve je vibrator dan misschien. Go for it, Waterman!

Vissen - 19 februari t/m 20 maart

Jouw seksleven staat deze maand om één of andere reden in het teken van vluggertjes. Misschien komt het omdat je te druk bent of misschien heb je gewoon wat minder zin. Die lange, intense vrijpartijen komen volgende week wel weer. En dat vind je prima.

Lees ook: Dit is het beste seksstandje volgens jouw sterrenbeeld