Seks & relaties
Seks & relaties

Dingen die jij absoluut niet moet zeggen als hij klaarkomt


Zo’n potje hot & steamy is natuurlijk heerlijk, maar tijdens een climax iets awkwards roepen, kan de pret flink bederven. En dat terwijl een orgasme juist zo’n spetterend einde zou moeten zijn! Zeg deze dingen vooral niet als hij klaarkomt.
 
Dat een man er wel eens iets ongemakkelijks uitfloept tijdens een orgasme, dat wisten we al wel. Vrouwen kunnen er daarentegen ook wat van. De volgende dingen horen mannen liever niet als ze hun climax bereiken.


“Wow, nu al?!”
Mannen komen nou eenmaal redelijk snel tot een hoogtepunt. Soms is dat niet altijd even leuk. Toch is het voor mannen niet leuk om van jou te horen dat het veel te snel is gegaan.
 
“Oh, Jan!”
Oeeeeepsie! Het klinkt misschien ongelooflijk, maar af en toe komt het echt voor dat iemand tijdens een climax de verkeerde naam uitroept. Geloof ons, dat wil je niet.
 
“Kom ik ook nog aan de beurt?”
Mannen die genieten van een potje sexy time en zichzelf een beetje verliezen in het spel, vergeten jou soms. Het beste is dan om niet meteen te roepen of jij ook nog een keer aan de beurt komt.
 
“Zo veel!”
Ja, sommige mannen moeten een grote lading kwijt na hun climax. Daar kunnen ze niks aan doen. Ze vinden het dan ook niet zo leuk als jij op zijn hoogtepunt uitroept dat het wat veel is allemaal.
 
“Dankje voor de blaasontsteking”
Soms kan het weleens voorkomen dat jij een blaasontsteking hebt terwijl je na de seks gewoon naar de wc bent gegaan. Voor hem is het niet leuk als hij daarvan de schuld krijgt.


“Ik ben de pil vergeten”
Mannen die nóg niet op baby’s zitten te wachten, schrikken zich rot als jij even na een potje sexy time pas komt melden dat je de pil vandaag vergeten was te slikken.
 
“M’n ex hield het veel langer vol”
Nee, hiermee kleineer je hem enorm dus je kunt deze opmerking toch beter achterwegen laten!
 
“Je wordt wel oud”
Hij die jou probeert te laten genieten ondanks zijn slechte conditie, wil aan het einde van de rit liever niet horen dat hij er wat betreft zijn uithoudingsvermogen op achteruit is gegaan...
 
“Neem voortaan ff een ananasje als je wil”
Van ananas gaat sperma lekkerder smaken, maar hij zegt tegen jou toch ook niet dat je niet aan het bier mag omdat het anders gaat stinken down under?

Heb jij je weleens schuldig gemaakt aan een van deze opmerkingen?