Loterijwinnares Jane (23) looft 60.000 pond per jaar uit aan haar prins op het witte paard

Liefde door Roos

Liefde is niet te koop, zeggen ze. Daar denkt de Schotse Jane Parker, die de loterij won toen ze pas zeventien jaar oud was, anders over. Nu ze een deel van haar gewonnen één miljoen pond heeft uitgegeven aan auto's, vakanties, nieuwe tanden, nieuwe borsten en nieuwe billen, vindt ze het tijd voor een nieuwe man. En daar heeft ze best wel 60.000 pond per jaar voor over.

17 jaar en miljonair

Je zou op je zeventiende maar miljonair worden... Toen konden wij nog niet eens met ons kleedgeld omgaan, laat staan met één miljoen pond. Afijn, het lijkt er niet op dat Jane dat wel kan, afgaande op haar uitgaven patroon. Ze kocht al auto's, vakanties, tanden, borsten en billen van haar loterijgeld en is nu toe aan de volgende stap: een man.

De jonge miljonair had eerder een relatie met X Factor-finalist Sam Callahan, maar dat liep stuk toen ze er achter kwam dat hij vreemdging. Toen ging ze even met de voetballer Jordan Piggot, maar ook dat eindigde niet heel gezellig. Conclusie? Ze heeft haar prins op het witte paard nog niet gevonden. Of gekocht. 

60.000 pond per jaar

Daar gaat nu verandering in komen. Jane looft namelijk 60.000 pond per jaar uit aan de man die haar gelukkig zal maken. Ze heeft dat schrikbarende bedrag er wel voor over als dat betekent dat hij haar trouw zal blijven. Het is wel de bedoeling dat het geld goed besteed wordt, bijvoorbeeld door haar mee uit eten en drinken te nemen. Ook is Jane van plan om de gesprekken en dates te filmen en er een documentaire over te maken.

Ahum, het moge duidelijk zijn dat Jane wel een levenslesje over geld en liefde kan gebruiken..

Lees ook: Trouble in paradise: Queen Elizabeth is klaar met 'divagedrag' Meghan Markle

Beeld: Unsplash, Bron: Daily Mirror