Deze producten van The Ordinary zijn een musthave

Gezicht door Mozhda

Serums zijn onmisbaar voor je skin care. Veel serums zuiveren je huid. Je gezicht krijgt een egale gloed door de serums. Zo zijn de serums van The Ordinary erg populair onder mensen die hun huid verzorgen. En dat is niet voor niets: The Ordinary serums doen wonderen voor jouw huid. Hierom geven wij jou een overzicht van de beste serums van The Ordinary.

1. The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% 30ml €6,80

Dit serum is het perfecte middel om puistjes mee weg te jagen. Realistisch gezien kun je na één avond al verschil zien. Na 2 à 3 avonden heb je – in de meeste gevallen - een veel zuivere huid. Breng dit serum na een toner aan. Heb je geen vette huid? Breng dan een dag- of nachtcrème aan, na dit serum. Of voed alleen de droge plekken van je gezicht met deze crème. Niacinamide is een vrij dikke vloeistof. Hierom blijft het een halfuur lang ‘nat’ op je gezicht. Breng het daarom minstens een halfuur voordat je in bed duikt aan. Zo kun je lekker op je zij slapen (zonder dat het serum op je kussen plakt).

Niacinamide

2. The Ordinary Marine Hyaluronics 30ml €8,30

Beauty bloggers zijn gek op dit serum! Het is een lichtgewicht serum dat je huid van onder het huidoppervlak hydrateert. Met Marine Hyaluronics krijg jij een zachte en volle teint. Je kunt dit serum – net als Niacinamide – na de toner aanbrengen. Het maakt je huid lekker zacht en het geeft je een ‘fresh’ gevoel. Goed nieuws: het serum is écht niet plakkerig. Dit serum gaat ook mooi samen met andere serums. Het is één van de populairste serums van The Ordinary.

Marine

3. Direct Acids AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution €11,95

Met intensieve peeling reinig je jouw verstopte poriën. Je krijgt direct een egale teint! Dit serum bestaat uit stoffen zoals glycolzuur en citroenzuur die jouw huid wonderen doen. Het bestrijdt texturele onregelmatigheden, een doffe huid en vlekjes. Breng dit serum 1 tot 2 keer per week aan. Het serum verfijnt je poriën. Je huid gaat direct glanzen! Let op: het serum is al best sterk. Combineer het dus niet met andere sterke acids. Gebruik het niet op een gevoelige huid en zorg voor goede zonbescherming na gebruik.

Peeling solution

4. Hydrators and Oils 100% Plant-Derived Hemi-Squalane €5,95

Ben je opzoek naar het perfecte anti-aging serum? Ga dan voor dit serum! Het versterkt elasticiteit en soepelheid in je huid. Aangezien dit een best vettig product is hoor je een paar druppels te gebruiken. Hemi-Squalane verwijdert kleverige resten van andere producten zonder dat je het gevoel krijgt dat je een nieuwe laag op de huid hebt. En wat we helemaal geweldig vinden, is dat je dit product ook voor in je haar kunt gebruiken.

Hydrators

5. The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution 30ml €6,10

Dit serum is perfect voor iedereen, vooral voor mensen met een onzuivere teint. Het verwijdert dode huidcellen. Dit serum ‘vecht’ dus tegen verstopte poriën. Blijf Salicylic Acid gebruiken voor een evenwichtige, egaal uitziende huidskleur. En wat we niet over het hoofd kunnen zien is dat het serum heerlijk soft is voor je huid. Het is niet-irriterend en olievrij! Al bij al is dit een zeer goed geformuleerd serum.

Salicylic Acid