Maak kennis met cosmeticamerk Kiehl's!

Gezicht door Betty
Cosmeticamerk Kiehl's is van oorsprong afkomstig uit New York. In 1851 opende het allereerste filiaal, in de vorm van een apotheek, haar deuren in East Village. De winkel zat op een straathoek, vlakbij de beroemde perenboom.

Inmiddels heeft Kiehl's wereldwijd overal wel filialen zitten en is er geen medicijn meer te verkrijgen. Kiehl's heeft zich volledig gestort op hun heerlijke cosmeticalijn.


De winkel

Dat Kiehl's ooit is begonnen als apotheek is duidelijk terug te zien als ik de winkel binnenstap. De medewerksters hebben lange, witte jassen aan, de producten hebben een retro, niet-commerciele uitstraling en er staat een skelet in de hoek. Daarnaast hangen overal oud uitziende posters van New York aan de muur - allemaal verwijzingen naar die ene beroemde winkel in East Village. 

De perspresentatie
Woensdag 13 juli werd er in het enige Kiehl's filiaal in Nederland - aan de Hobbemastraat in Amsterdam - een perspresentatie gehouden ter ere van het 160-jarige bestaan van het merk. Daarnaast werd de nieuwe Ultra Facial Oil Free-collectie gepresenteerd, en konden we kennis maken met de Rosa Arctica-crème. 

                                                         

Goed doel

Ook werd ons verteld dat Kiehl's binnenkort een bedrag van 160.000 dollar gaat doneren aan drie goede doelen. Op www.kiehlsgives.com kun je zien welke goede doelen dit zijn, en hoe jij kan bepalen waar het geld naartoe gaat. 

De service van Kiehl's
Tijdens de perspresentatie konden we ook meteen kennismaken met de service van Kiehl's. Zo mochten we uitgebreid alle testers proberen, kregen we informatie over de producten die we interessant vonden en konden we een huidanalyse laten doen. 

Uit de huidanalyse bleek dat mijn huid zeer gemengd is. Dat houdt in dat ik een vettige T-zone heb en redelijk droge wangen. Lekker dan. Maar voor iedere huid-issue heeft Kiehl's een oplossing, dus kreeg ik direct een folder mee met de uitslag van de analyse en de producten die mijn huid zouden doen stralen. Ik werd overladen door testers, die ik dan ook naar hartelust aan het uitproberen ben. 


Het afscheid

Toen de presentatie ten einde liep en ik de winkel door en door bekeken had, was het tijd om naar huis te gaan. Ik kreeg een tas met de nieuwste producten erin mee naar huis, om die te testen. Uiteraard verschijnt daar later nog een review over!

Voor nu kan ik zeggen dat ik erg onder de indruk ben van dit merk. Kiehl's maakt heerlijke producten en levert fantastische service, waardoor je nooit een miskoop zal doen. 

En ook voor de dames die geen zin hebben om naar Amsterdam af te reizen, heeft Kiehl's een oplossing. Via de website www.kiehls.nl kun je namelijk een bestelling plaatsen! 


Heb jij al producten van het merk Kiehl's gebruikt?