WIN: 3x LOOkX lifting care kit

Winacties door Redactie Ze.nl
Verwelkom deze nieuwe formule van LOOkX Skincare: de lifting care kit. Wat dit is? Een bootcamp, en dan niet voor je lichaam maar voor iets wat minstens zo belangrijk is: je huid! Die kan best een oppepper gebruiken, toch?
 
Onze huid heeft namelijk een hoop te verduren: plensbuien, harde wind, hagelbuien, sneeuwstormen… Noem het maar op. Ondanks deze barre weersomstandigheden heb je het allerbeste voor met je huid en daarom helpt LOOkX je een handje. Je huid heeft namelijk behoefte aan een goede vochtbalans en een optimale zuurstofvoorraad, zodat 'ie goed kan ademen. Daarnaast is een goed gehydrateerde huid veel minder gevoelig voor rimpels en verslapping. Vandaar dat LOOkX met de oplossing is gekomen, want met deze kit breng je je huid in drie weken weer in topconditie! De lifting care kit, met een totale waarde van € 24,95, bevat de volgende producten:
  • H20Lift Face Mask 15 ml 
  • 02 Relax Eye & Face Mask 15 ml
  • Change Serum 10 ml
  • Hot Mask

H20Lift Face Mask

Dit masker is geschikt voor de vochtarme huid die last heeft van verslapping en/of rimpels. Het hydrateren en het liften van de huid gaat vaak hand in hand, omdat huidverslapping regelmatig het gevolg is van een verstoorde vochtbalans in de huid. Dit masker pakt beide oorzaken aan met een grote hoeveelheid vitamine E. De vorming van schadelijke cellen wordt tegengegaan en beschadigde cellen worden hersteld en maximaal gehydrateerd.

02Relax Eye & Face Mask

Dit masker is geschikt voor de gevoelige, vochtarme of gestreste huid en natuurlijk ook voor de beschadigde huid. Het masker kalmeert en verzacht de huid direct en verstevigt de celwanden. Tegelijkertijd wordt vocht op de juiste plekken in de huid vastgehouden en beschermen sterke antioxidanten de huid, zodat veroudering tegen wordt gehouden. De crème is te gebruiken als gezichts- én oogmasker. Wat het geheim is achter deze formule? Dat zijn deze actieve ingrediënten: merlot extract, indian plant extract, sodium hyaluronate en pro vitamine B5. 


Winnen
Wordt het tijd om jouw huid eens goed aan te pakken en rimpels en/of verslapping tegen te gaan? Het enige wat je hoeft te doen is de kit te winnen, de gebruiksaanwijzing te volgen en te starten met je huid-bootcamp! Hoe je kans maakt op 3x de lifting care kit ter waarde van € 24,95? Om mee te doen dien je Ze.nl te liken op FacebookKlik vervolgens hieronder op de meedoenbutton! Simpel toch? De actie loopt tot en met 21 december 2013.