WIN: 4x poefje van Tables t.w.v. ? 59,95

Winacties door Kristie
Ken jij de interieurshop TBLS.nl, oftwel Tables, al? Je kunt hier terecht voor robuuste kloostertafels, stoere eettafels en comfortabele stoelen en poefjes. En het leuke van alles? Wij mogen vier poefjes weggeven!

Over TBLS

Maar het voordeel van winkelen bij TBLS is niet alleen dat je een brede keuze hebt en er een supertof interieur aan overhoudt. Bijna alle meubels worden namelijk door Tables zelf geproduceerd, hoe groot of klein ze ook zijn. Hierdoor kunnen tafels vaak zelfs op maat gemaakt worden. Kun jij wel wat extra zitjes gebruiken omdat je visite krijgt met de feestdagen? Dat komt goed uit, want bij TBLS heb je nooit een lange wachttijd! Je vers bestelde meubeltjes worden gratis bij je stekkie afgeleverd en hoeven pas betaald te worden bij aflevering.


Nieuwe collectie poefjes
Naast een brede collectie aan stoelen, is de collectie nu uitgebreid met maar liefst 17 verschillende poefjes die afgewerkt zijn met jude, canvas en/of leer. De prijzen variëren tussen de € 49,95 en € 99,95. Zie bovenstaande voorbeelden voor een sfeerimpressie van de poefjes. Deze poefjes zijn natuurlijk superhandig voor als je veel visite krijgt met Kerst en gezellig rond de tafel wilt zitten om een wijntje te drinken. Maar de poefjes zijn ook leuk om simpelweg je huiskamer wat mee op te pimpen!
 

Kloostertafel
Tja, leuk en aardig die stoeltjes en poefjes, maar als er veel mensen komen heb je ook een mooie, grote tafel nodig. Vooral voor een uitgebreid diner of een gezelsschapspelletje op koude winterdagen. Geen paniek, want met de ruime collectie tafels kan iedereen zijn drankje en hapje kwijt. 
 
Ben je na al deze mooie plaatjes nieuwsgierig geworden naar alle meubels van TBLS? Neem dan eens een kijkje op de website en vergeet vooral niet naar de leuke aanbiedingen van december te kijken! Maar het mooie van alles is natuurlijk dat je ook een gratis poef kunt winnen op Ze.nl! Dat is namelijk deze:
 

Winnen
Wil jij bovenstaande poef winnen? Je dient dan de Facebook-pagina van TBLS te liken en wie weet staat deze mooie poef in het nieuwe jaar in jouw woonkamer! Daarnaast dien je ook Ze.nl te liken op Facebook. Klik vervolgens op de meedoenbutton onderaan dit artikel.

Doe jij mee? De actie loopt tot en met 20 december 2013