5 luchtjes waarbij iedereen omkijkt als je langsloopt

Lichaam door Zita

Een luchtje koop je omdat je die zelf lekker vindt ruiken. Het is natuurlijk ook belangrijk dat het lekker ruikt voor anderen. Een compliment krijgen over hoe je ruikt is namelijk nooit verkeerd. Er zijn dan ook een aantal luchtjes die bij iedereen goed in de smaak vallen. Ben je nog op zoek naar een nieuw luchtje en wil je er graag een die waarbij iedereen omkijkt als je langsloopt? Stop dan met zoeken, want wij hebben een mooi lijstje voor je.

Lekkere luchtjes

Er zijn ontzettend veel luchtjes op de markt en soms zien we door de bomen het bos niet meer. Iedereen vindt wat anders lekker, maar er is ook voor ieder wat wils. Daarnaast ruikt niet iedere parfum hetzelfde op iedere huid, dus wat voor de één werkt, werkt niet altijd voor de ander. Toch zijn er een aantal luchtjes die het goed doen bij iedereen en waarbij het iedereen opvalt dat je lekker ruikt.

1.    Flowerbomb van Viktor & Rolf

De parfum Flowerbomb van Viktor & Rolf is een echte klassieker en zoals de naam al verklapt een bloemensensatie. Dit luchtje zorgt voor een heerlijke sensuele en vrouwelijke geur. Iedereen kijkt om wanneer je deze opspuit. Daarnaast blijft het luchtje de hele dag goed zitten, dus ben je er erg zuinig mee.

viktor en rolf flowerbomb

Shop Flowerbomb van Viktor & Rolf bij ICI PARIS XL                      

2.    Daisy Love van Marc Jacobs

Hou je van wat zoetere, maar toch subtiele geuren? Dan is Daisy Love van Marc Jacobs een goede optie voor jou. De geur bevat bruisende witte frambozen en zachte bloemen. Dit is een perfecte combinatie en laat iedereen omkijken wanneer je langsloopt.

daisy love marc jacobs

Shop Daisy Love van Marc Jacobs bij ICI PARIS XL

3.    My Way van Armani

De parfum My Way van Armani is een echte tijdloze geur. Dit luchtje is elegante en sexy. Deze geur heeft een authentiek karakter en bevat ingrediënten als bergamot, cederhout, oranjebloesem en jasmijn.

my way armani

Shop My Way van Armani bij ICI PARIS XL

4.    For Her van Narciso Rodriguez

Het luchtje For Her van Narciso Rodriguez is een luchtje waar veel mensen erg enthousiast over zijn. Dat is niet voor niks, want het is een heerlijke geur. Deze parfum is een zoete muskusachtige roos parfum. Als je graag een complimentje wil over hoe je ruikt, dan raden we dit luchtje zeker aan.

for her oarfum

Shop For Her van Narciso Rodriguez bij ICI PARIS XL

5.    Wood pour femme van DSQUARED2

DSQUARED2 brengt erg lekkere geuren voor mannen op de markt, maar ook voor vrouwen doen zij veel goeds. Deze geur is voor de moderne vrouw en heeft tinten van Framboosblad en Siciliaanse Mandarijn gecombineerd met Lelietje-Van-Dalen geven een frisse ‘touch’.

wood pour femme

Shop Wood pour femme van DSQUARED2 bij ICI PARIS XL