Van après-skiën tot schaatsen: het Amsterdamse Winterparadijs komt er weer aan

Vrije tijd door Elsemieke

Dol op een portie sleeën of een stukje schaatsen, om daarna met glühwein achterover te ploffen? En doe je dat het liefste met vrienden en familie? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Het Amsterdamse Winterparadijs is vanaf 15 december weer voor geopend. 

Het Amsterdamse Winterparadijs komt er weer aan

Nu de dagen weer grauwer worden, zitten we het liefst de hele dag binnen onder een dekentje. Tenzij we wat leuks kunnen doen met de mensen die we lief hebben. Al drie jaar was de RAI het toneel van dit winterevenement en ook dit jaar is het weer zo ver: het Amsterdamse Winterparadijs. En daar worden wij blij van! Alleen al vanwege de 3400 m2 ijsbaan waarop je zowel binnen als buiten kunt schaatsen.

Ben je niet zo'n schaatser? Geen probleem. Naast alle sportieve activiteiten zijn er genoeg leuke dingen om te doen. Wat dacht je van Het Film & Theater paradijs? Sowieso kunnen fans van toneelstukken en shows hun hart ophalen bij Het Grote IJstheater. Yes: een theater in winterthema. Voor alleen al een optreden van Victor Mids of Hans Klok zouden wij een kaartje kopen. 

Lekkere trek

De RAI Amsterdam wordt deze maand dus omgetoverd tot een winterparadijs. Ben je muziekfan, dan kan je los met alle optredens die tijdens het Amsterdamse Winterparadijs zijn. We noemen een Tino Martin, Emma Heesters, Bilal Wahib, Joël Borelli en een Xander de Buisonjé. Do we need to say more? En heb je lekkere trek? Buiten heb je, naast alle andere horecagelegenheden die er sowieso al zijn, de mogelijkheid om marshmallows te roosteren. Over kerstsferen gesproken!

Voor de kleintjes

Ook hebben ze voor alle dierenliefhebbers dit jaar een geweldig programma, want niemand minder dan Floris Gobel & Britt Dekker treden op met Dierenpraat Live. En wie zegt dat festivals niet voor kleine kinderen zijn? Bing, Juf Roos en Monique Smit’s Kidspop zorgen ervoor dat ze zich niet hoeven te vervelen. 

Het Amsterdamse Winterparadijs vindt plaats in de RAI van donderdag 15 december t/m zondag 1 januari. Tickets bestel je hier.