6 Netflix series om te bingewatchen

Vrije tijd door Juliët

Serie time!  Koud weer en korte dagen: we zitten steeds vaker binnen en dat geeft ons de mogelijkheid om extra veel series te kijken. Lekker bingewatchen. Ga jij voor een echt romcom of toch wat meer voor een thriller? Check het gauw!


Series 2022

Als je dacht dat je inmiddels alle series wel een keer gezien hebt, dan heb je het mis. In de maanden november en december staat Netflix namelijk weer vol met nieuwe series en seizoenen. Met deze volgende lijst heb jij de komende tijd geen keuzestress meer!

 

1. 1899

Na de succesvolle serie Dark, hebben de makers een nieuwe serie uitgebracht, namelijk 1899. Het verhaal speelt zich af op een stoomschip van Europa naar New York. Tijdens deze overtocht zijn er verschillende migranten op de vlucht op een mysterieus leeg schip. Na mysterieuze voorvallen, moet het migrantenschip de koers verleggen. De passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel.

 

2. One of us is lying

Twee seizoenen kun jij genieten van deze spannende serie die gebaseerd is op het boek van Karen M. McManus. In One of us is lying worden vijf studenten van Bayview High vastgehouden in een straflokaal. Alleen één iemand komt er nooit meer levend uit. Nadat er is vastgesteld dat er geen sprake is geweest van een ongeluk was, volgt er een onderzoek. Een moord en allerlei geheimen houdt de groep bij elkaar. Hoe loopt dit af?

 

3. From scratch

Pak je tissues er maar bij, want bij deze Netflix dramaserie ga je ze echt nodig hebben. Deze hartverscheurende serie gaat over een Amerikaanse kunststudente die in Florence studeert. Daar ontmoet ze de Siciliaanse chef Lino. De twee vallen al gauw als een blok voor elkaar. Een liefdesverhaal dat zo zijn ups en downs kent. De tragische serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

 

4. How to build a sex room

Ooit als eens een sex room willen hebben? Kijk dan gauw naar deze serie, want hierin krijg je een uniek kijkje in huizen van mensen die zo’n kamer willen hebben. Eigenlijk een soort Eigen Huis en Tuin serie, maar dan in een ander jasje gestoken. Interieurontwerpster Melanie Rose kan het allemaal. Ze begon ooit met het ontwerpen van interieurs, maar tegenwoordig zijn het sekskamers. In het programma biedt ze hulp aan koppels die hun seksleven wat spannender willen maken. Of je nou een glimmende paal wil of een seksschommel. Het kan allemaal!

 

5. Dead to me

Inmiddels staan er drie seizoen online van deze serie. Dead to me is een serie die het goed doet in de lijst van best bekeken series van dit moment. In de serie is Jen verbittert en boos op de wereld, omdat haar man Jeff dood is. Jen is een erg gespannen persoon, maar wanneer ze Judy ontmoet die dat niet is, bloeit er al snel een sterke en krachtige vriendschap tussen hen. Maar ondertussen is er meer aan de hand. Judy verbergt een duister en schokkend geheim. Jen weet hier niks van.

 

6. Wednesday Addams

We kennen vast allemaal de Addams Family, een duistere komedie uit 1991. Nu is er een nieuwe versie van de Addams, namelijk Wednesday Addams. De achtdelige serie vertelt het verhaal van de mysterieuze Wednesday Addams, de dochter van Morticia en Gomez Addams. Zij studeert aan de Nevermore Academy en probeert hetzelfde geheim te ontrafelen dat haar ouders 25 jaar geleden al bezighield. Heb je zin om te griezelen en te lachen? Kijk dan gauw deze serie!