10 love gestures die ons van binnen laten bloeien

Relaties door Mozhda

Soms is alles wat je nodig hebt een onverwachte liefdesdaad. Zo weet je weer hoeveel je partner om je geeft. Of die daad nou iets groots, kleins of simpel is: een romantisch gebaar laat je altijd van binnen bloeien. Dit zijn de meest romantische love gestures.

1. Hij/zij houdt de deur voor je open

Een echte gentle(wo)man weet dat jij die kleine moeite waar bent. En je weet dat je de jackpot hebt gewonnen als hij/zij ook nog eens “ladies first” zegt.

2. Hij/zij geeft jou een massage

Lange dag gehad? Treur niet. Je lover gebruikt vanuit zichzelf zijn/haar magische handen om je te masseren. Nu voel jij je weer helemaal relaxed.

3. Hij/zij omhelst je van achteren

Je partner laat zien hoeveel hij je heeft gemist wanneer hij/zij zijn/haar armen om je heen slaat. En we belanden in de zevende hemel als hij/zij ook nog eens je haar kust!

4. Hij/zij kookt voor je

Je bent net klaar met werk en je hebt even geen zin om te koken. Als je thuiskomt zie je dat het diner al voor jullie klaarstaat. How romantic!

5. Hij/zij kust je op je voorhoofd

Er is iets aan de kus op het voorhoofd. Het is niet alleen heel heart touching, hij/zij laat op deze manier ook zien dat hij/zij je enorm respecteert. Uiteraard hebben jullie een betekenisvolle relatie.

6. Hij/zij kust je hand

Dit is nog een gebaar van respect en bewondering. Toch is een kus op de hand meer flirtatious. Zucht… we houden van ouderwetse romantiek.

7. Hij/zij schrijft een liefdesbrief

Nog een tikkeltje ouderwets. In de generaties van appjes en FaceTime is een authentieke, zelfbedachte love letter heel teder en innig. Verwelkom ze maar, die vlinders in je buik!

8. Hij/geeft je complimenten

Je lover is altijd op zoek naar manieren om jou complimenten te geven. En hij/zij meent het ook! In zijn/haar ogen ben jij het mooiste mens in de wereld.

9. Hij/zij doet de huishoudelijke taken

We voelen ons veel chiller wanneer we een schone ruimte binnenlopen. Hij/zij gunt jou dat gevoel ook. Jij mag wel eens op de bank zitten terwijl hij/zij de klusjes doet!

10. Hij/zij luistert oprecht naar je

Jij mag aan één stuk door praten en je wordt niet onderbroken. Hij/zij onthoudt de kleinste details. Dit is een grote teken dat hij/zij om je geeft!