Dol op massages? Dan moet je deze tools zeker in huis hebben

Vrije tijd door Maya Luz

Soms is het heerlijk om even lekker te ontspannen. Zodat je alles even los kan laten en je lichaam even helemaal tot rust kan laten komen. Helaas kan naar een masseur gaan vrij prijzig zijn. Gelukkig zijn er ook een hoop tools waarmee jij jezelf kunt masseren! Dit zijn de fijnste tools om in huis te hebben, voor zowel je lichaam als je gezicht.

Lees ook: Whut?! Je bh zorgt misschien voor gezondheidsproblemen

ESPA Cryotherapy Globes

Ben jij dol op een koele sensatie op je gezicht? Dan is deze 'skin icing' techniek echt iets voor jou. Laat deze massagetools over je gezicht glijden voor een heerlijke koele massage die ervoor zorgt dat jouw huid verfrist wordt.

ESPA Cryotherapy Globes - €26,95

MAGNITONE London Massage Gun

Zitten jouw spieren vast? Met dit kleine maar fijne apparaatje krijg je ze weer lekker los en soepel. Deze massage gun heeft meerdere opzetstukken die geschikt zijn voor verschillende doeleinden.

MAGNITONE London Beat it Deep Tissue Massage Gun - €94,45

HoMedics Handheld Shiatsu Massager

Voor de perfecte massage voor ieder deel van het lichaam is deze tool ideaal. Je kunt deze massager gebruiken op zowel het lichaam als op het gezicht en geeft je een zachte massage die je kunt opbouwen in intensiteit. 

HoMedics Handheld Shiatsu Massager - €40,95

FOREO IRIS Anti Wrinkle Eye Massager 

Heb jij last van rimpels en fijne lijntjes rondom je ogen? Deze massagetool helpt jou daar van af! Door de massage blijft de huid rondom jouw ogen soepel en trekken jouw huidverzorgingsproducten beter in.

FOREO IRIS Anti Wrinkle Eye Massager - €149,95

Brushworks Massaging Body Roller

Als jij op zoek bent om het knedende gevoel van een massage na te bootsen, dan is dit de tool voor jou. Deze tool helpt om de circulatie in je lichaamsweefsels te ondersteunen op onder andere je dijen, billen en heupen.

Brushworks Massaging Body Roller - €16,45

Lees ook: Pijnlijke puist? Zo kom je er vanaf (waar die ook zit)