Bij deze tuincentra in Nederland hebben ze de mooiste kerstdorpen

Vrije tijd door Chloe

Als er een uitje is waar we gek op zijn in de laatste maanden van het jaar dan is het wel het bezoeken van het tuincentrum. De laatste jaren wordt er namelijk steeds grootser uitgepakt met de kerstshows. Het opbouwen van de kerstdorpen begint al maanden van tevoren om er een geweldige show van te maken. Benieuwd waar je de mooiste kerstdorpen vindt? Wij zochten het voor je uit.

Intratuin Duiven

Als echte fan van kerstshows mag je deze eigenlijk niet overslaan. Hoewel het voor veel mensen wel een stukje rijden is, is het het wel meer dan waard. De Intratuin in Duiven heeft namelijk de grootste kerstshow van de Benelux. Je kijkt hier dan ook je ogen uit en voor je het weet heb je een paar uur door het tuincentrum gewandeld.

Avri in Dongen

Deze kerstshow is even anders dan anders. Het assortiment is enorm en je vindt er niet alleen genoeg kersthuisjes, maar ook een geweldige show met water en licht. Heerlijk om een dagje rond te struinen.

Coppelmans Neunen

Dit tuincentrum is Neunen heeft een heerlijke sfeer. Versieren kunnen ze hier als geen ander en dat zorgt ervoor dat het één groot spektakel is rond de decembermaand.

Intratuin Zevenhuizen

Hier begint de kerstshow al bij de entree. Er is meteen van alles te zien en het is prachtig opgezet. Wanneer je binnenkomt kijk je al helemaal je ogen uit. Van gigantisch kerstdorp tot ruime keus aan kerstbomen en -decoratie: je vindt het er allemaal.

Tuincentrum de Boet in Hoogwoud

Dit tuincentrum in Noord-Holland is al meer dan de moeite waard als het geen kerst is, dus in de decembermaand wil je hier al helemaal zijn. Het enorme tuincentrum is één groot kerstparadijs rond het einde van het jaar. Ook vind je er een compleet ander assortiment dan je gewend bent bij de grote ketens.