Deze dingen doet elk koppel uiteindelijk bij elkaar

Relaties door Elsemieke

Mister loverlover en jij zijn al zo lang samen dat je niet meer precies weet waar zijn persoontje eindigt en dat van jou begint. Jullie lijken af en toe net een getrouwd stel en doen de dingen waar je hoopte nooit aan toe te geven.
 
In het begin van een nieuwe relatie is alles nog zo spannend dat je krampachtig probeert om de leukste versie van jezelf te zijn. Is het vertrouwde gevoel er eenmaal dan is het veel makkelijker om compleet open en eerlijk te zijn. En ja, dat houdt ook in dat bepaalde gewoontes die je ver weg had gestopt weer naar boven komen drijven...

 
Volle blaas
Terwijl je vent net aan het genieten is van een hete douche realiseer jij je opeens dat je wel héél nodig naar het toilet moet. Je hebt echt geen zin om te wachten tot hij klaar is in de badkamer. Gelukkig laat je lover de deur altijd open en kun je snel naar de wc glippen. Een number two gaat misschien net wat te ver, maar van even snel je blaas legen wordt hij niet warm of koud.
 
Grote joekel
De een vindt het hartstikke ranzig en de ander kan niet wachten om zo’n enorme joekel te lijf te gaan. Wanneer je kerel en jij volledig in elkaar vervlochten raken kan je je helemaal niet meer inhouden. Een hardnekkige pukkel op zijn rug? Geen probleem, jij gaat het plekje met liefde voor hem te lijf. Goor? Nee hoor, dat noemen ze pas echte liefde! 


Farty fart
Wanneer je nog volop verkeert in de roze wolk die verliefdheid heet hou je nog braaf die billen bij elkaar wanneer je een pufje voelt aankomen. Ben je eenmaal de magische grens van een halfjaar of langer gepasseerd dan lijken die gassen ineens geen probleem. Als je een fart voelt opkomen laat je hem gewoon lekker gaan. Doet je lover ook als hij weer eens een paar biertjes te veel heeft gedronken.  
 
Scherp eten
Dól ben je op dat broodje shoarma dat je elke week na het stappen haalt, maar sinds je hem elk weekend ziet laat je braaf de knoflooksaus achterwege. Het idee dat je nieuwe scharrel de geur niet om te harden vindt staat je behoorlijk tegen, maar nu je hem eenmaal hebt binnen gehengeld is dat wel anders. Sterker nog, jullie scoren sámen dat nachtelijke broodje kebab! Heerlijk! 


 
Niet zo matchy
Flawless make-up, een stralende outfit en bijpassend ondergoed: in je verliefde fase wacht je hem keer op keer op je verleidelijkst op. Inmiddels kent je lover je door en door en is hij ook op de hoogte van je minder leuke kanten. Tijd dus om die teugels wat te laten varen. Jouw weekenden bestaan inmiddels meestal uit series kijken in een versleten joggingbroek met niet-matchende slobbertrui. 
 
Op welk van deze punten herken jij de relatie met jouw vent?