Perfect voor koukleumen: bij Lidl scoor je een elektrische knuffeldeken

Lifestyle door Elsemieke

Ah, winter! Het perfecte moment om jezelf in fluffy sokken, een dikke trui en een grote deken te hullen. Sommige mensen zijn nou eenmaal echte koukleumen. Het is dan extra fijn om ‘s avonds in een verwarmd bed te stappen. We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we hoorden over de elektrische knuffeldeken van de Lidl.

Lees ook: Deze verwarmbare sloffen zijn echt perfect voor koukleumen

Elektrisch knuffelen 

Staat jouw verwarming ook het liefst op standje sauna? Maar draai je hem toch maar wat lager vanwege de hoge energieprijzen die de pan uit rijzen? De elektrische knuffeldeken die je nu bij Lidl kunt scoren is wat ons betreft een uitkomst voor de komende koude wintermaanden. Weg met die gigantische energierekening!

Kost dat?

In de webshop van Lidl vind je nu een elektrische knuffeldeken met maar liefst zes warmtestanden. Perfect voor de gure winter, als je het ons vraagt! Ook is 'ie voorzien van een veiligheidssysteem vanwege brandgevaar. Je kunt de knuffeldeken gewoon in de wasmachine gooien én hij gaat na drie uur automatisch uit. Perfect dus als je ook standaard in slaap valt op de bank. Prijskaartje? €39,95. Valt dus hartstikke mee. Je scoort 'm hier