Deze verwarmbare sloffen zijn echt perfect voor koukleumen

Cadeaus & hebbedingetjes door Jeanine

Er zijn weinig dingen zo vervelend aan de winter als koude voeten. Wat je ook doet, het blijven ijsklompjes. Drie paar sokken, sloffen en een dekentje later beginnen ze eindelijk een beetje op te warmen. Herkenbaar probleem? Blijf dan vooral even hangen, want wij hebben echt iets ge-wel-digs gevonden.

Verwarmbare sloffen

Lees ook: Brrr: Deze invloed heeft het koude weer op je slaap

Koude pootjes

Grijp jij bij koud weer ook direct naar je pittenzak of kruik? Even in de magnetron of vullen met heet water en voilá: je hebt je eigen draagbare verwarming. Zo jammer dat die dingen niet bestaan voor je voeten, toch? Dat zou pas perfect zijn: een pittenzak om je koude pootjes op te warmen. Dreams do come true, want zoiets bestaat nu dus echt.

Verwarmbare sloffen

Deze verwarmbare sloffen zijn nu al onze beste aankoop van 2021. Door de rits kun je ze heel makkelijk schoonmaken en de zakjes met kleikorrels eruit halen. Die zakjes gooi je, net als een normale pittenzak, gewoon eventjes in de magnetron. Binnen negentig seconden heb jij steamy voetjes. En dat voor maar vijftien euro.

 

Gewoon doen

Heb je nog wat overtuiging nodig? Hier komt ‘ie: we zitten de komende tijd nog wel even binnen, het blijft voorlopig koud én ze zijn een stuk warmer dan normale sloffen. Reden genoeg om een paar in huis te halen. Mocht je dan nog niet overgehaald zijn, bedenk dan dat je het jaar zo heel goed aftrapt. Je denkt aan jezelf en dat mag ook wel, after the year we’ve had. Vooral die laatste reden is heel belangrijk. Treat yo’self.

Beeld: iStock

Lees ook: Koude voeten zijn verleden tijd met deze heerlijke sloffen