Kelly (33) is moeder van zeven kinderen: "word steevast jonger geschat"

Lifestyle door Elsemieke

Altijd maar niet ouder willen worden geschat dan je werkelijk bent, en het liefst jonger. Herkenbaar, toch?! De Amerikaanse Kelly Wardle heeft hier weinig last van. Zij wordt zelfs meestal jonger geschat. In een TikTok-filmpje vertelt Kelly dat ze pas 33 jaar is en al zeven kinderen op de wereld heeft gezet. 

Kelly (33) is moeder van zeven kinderen: "wordt steevast jonger geschat"

Kelly Wardle is enorm actief op TikTok onder de naam @kellywardle7's. Hier post ze regelmatig filmpjes over haar leven. Er gaat nu een trend rond op dit sociale platform waarbij je aan je volgers moet vertellen hoe oud jijzelf bent. Daarna vertel je hoe oud jij en je kinderen over 10 jaar zijn. Vooral jonge moeders delen graag video's over het feit dat ze zelf nog hartstikke jong zijn over tien jaar en hun kinderen ook. Kelly Wardle deed ook mee aan deze trend. Ze postte een video op TikTok met het bijschrift: "over tien jaar zijn mijn kinderen tussen de 12 en 25 jaar oud en ben ik zelf pas 44."

Huidverzorgingstips

De reacties op haar video zijn overweldigend. Veel van haar kijkers wisten niet dat ze "al" 34 jaar is en al helemaal niet dat ze zeven kinderen heeft. De een geeft haar enorm veel complimentjes en de ander is simpelweg in shock omdat ze er zo jong uitziet. Viral gaat het filmpje van Kelly Wardle sowieso. Zo schrijft iemand: "je lijkt absoluut geen 34! Ik heb dringend huidverzorgingstips van je nodig." En een ander meldt: "No way, je ziet er hartstikke jong uit!" En: "Zeven kinderen?! Je lijkt wel 16 jaar!"

 

 

@kellywardle7 he will be 50 🤪 and hopefully we will married by then 🤞🏻💍🖤 #fyp ♬ Mix Techno 1 - 4le6