Best of both worlds: HEMA komt met tompouce met cappuccinosmaak

Eten door Elsemieke

Het snack seizoen is weer in volle gang. Wat is er nou lekkerder dan een vette tompouce op zijn tijd? Met een dikke laag glazuur, room en een stevige bite? Een cappuccino ernaast wellicht. HEMA heeft nu het beste van twee wereld gecombineerd met hun tompouces met cappuchino smaak. 

HEMA komt met tompouce met cappuccinosmaak

Van een tompouce oliebol tot tompouce bier of tompouce cakejes: ons kan je altijd wakker maken voor heerlijke zoete gebakjes. Ben je ook zo dol op tompoucen én op romige koffie? Dan is de nieuwe luxe cappuccino tompouce van de HEMA het waard om te proberen. Zo'n mierzoet gebakje waarvan je nooit precies weet hoe je 'm moet eten. De nieuwe cappuccino tompouce moet je natuurlijk ook even proberen.

Kost dat?

Zie je een dikke rromige vulling met een cappuccino smaak in krokant bladerdeeg wel zitten? De nieuwe tompouce is verkrijgbaar in alle HEMA filialen. Kosten? €1,60 per stuk. Je kan 'm natuurlijk ook gewoon online bestellen. Wel is er dan een minimale afname van 4 stuks. Perfect voor je volgende verjaardagsfeestje, bijvoorbeeld.