Lifestyle / Psyche & spiritualiteit
Psyche & spiritualiteit

Wat zegt je koffie over jou?

Houd jij van cappuccino? Dan ben je vergeetachtig. Liever een espresso? Dan ben je vriendelijk en kun je je makkelijk aanpassen! De manier waarop jij je koffie drinkt, zegt blijkbaar veel over je persoonlijkheid. Lees mee?

De website thedoghousediaries heeft onlangs een erg leuke infographic geplaatst, die we je niet wilden onthouden.
 
Espresso
Espressodrinkers zijn vriendelijk en kunnen zich makkelijk aanpassen. Jij vindt de smaak van koffie daadwerkelijk lekker ? een zeldzame, maar bewonderenswaardige karaktertrek.

Dubbele espresso
Jij bent praktisch ingesteld en werkt hard. En daarom werkt één shot cafeïne niet meer voor jou.

Driedubbele espresso
Jij bent enthousiast, maar ook een tikkeltje bezeten. Waarschijnlijk heb je in de jaren ?90 voor het laatst geslapen.


Coffee mocha
Mokkaliefhebbers houden van gezelligheid en zijn creatief. Koffie vinden ze smerig, maar hebben het energieshot nodig, dus is improviseren de beste oplossing.

Coffee latte
Jij bent lichtelijk besluiteloos en gaat altijd voor de veilige weg.

Cappuccino
Jij hebt een groot hart, maar bent soms vergeetachtig ? wat resulteert in het feit dat je vrienden je moeten herinneren aan die toef schuim op je bovenlip.

Macchiato
Traditioneel en gereserveerd: dé kernwoorden voor macchiato-lovers. Maar bovenal haat je de toefjes schuim op je bovenlip.

IJskoffie
Jij bent een assertief, uitgesproken tiepje. De verschillende jaargetijden krijgen jou niet klein: jij leeft je leven hoe je dat wilt. En je houdt van rietjes.

Americano
Jij bent kalm en gewetensvol. Je bent bewust van alles om je heen: je houdt van picknicken in het park en fluitende vogels. En waterige koffie.

Frappuccino
Frappuccinodrinkers zijn blij en energiek. Ze zeggen van koffie te houden, maar houden in werkelijkheid vooral van ijs.


Koffie om mee te nemen
Neem jij je koffie vaak mee? Dan ben je een serieus, gefocust type. Voor alles is, volgens jou, een oplossing: en wel het kartonnetje om het hete koffiebekertje heen.

Expresso
Jij bent een betweter: slim en (af en toe) vervelend. Je denkt namelijk dat je espresso goed uitspreekt, maar dat is niet zo. Het is eSpresso.

Welke koffie drink jij?