Dit zijn de leukste manieren om Halloween te vieren in 2022

Vrije tijd door Maya Luz

Halloween komt steeds dichterbij, dat betekent dat het tijd wordt om te bedenken wat je wil gaan doen om deze griezelige feestdag te vieren. Er is ontzettend veel te doen, Halloween wordt ook steeds populairder in ons land. Wij zetten de leukste opties voor je op een rijtje.

Lees ook: Halloweenfeestje met vrienden? 8 toffe kostuums waarmee jullie de show stelen

Bezoek Halloween Fright Nights in Walibi Holland

Halloween Fright Nights is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt een Walibi Holland. Een avondje spenderen in Walibi tijdens Fright Nights is alleen voor de echte waaghalzen. Hier kun jij je de stuipen op het lijf laten jagen in een van de vele scarezones of spookhuizen. Voor de echte horrorliefhebber is dit dan ook een van de leukste dingen die er te beleven zijn met Halloween! Deze activiteit is voornamelijk leuk om te doen met een groepje vrienden of met je partner, zodat ze je kunnen beschermen tegen alle enge monsters in die er door het park dwalen.

Organiseer een kostuumparty

Hou jij niet zo van schrikken? Dan is een feestje organiseren de activiteit voor jou. Nodig al je beste vrienden uit en daag ze uit om het meest om naar het feest te komen in hun meest creatieve Halloween kostuum. Maak de avond compleet met karaoke, griezelige snacks en spelletjes! 

Ga naar Halloweenstad Zoetermeer

In Zoetermeer blijken ze dol te zijn op Halloween! Daar organiseren ze namelijk jaarlijks verschillende activiteiten rondom Halloween. Zo kon je vorig jaar door een drive-through spookhuis rijden! Ook dit jaar staan er spookachtige activiteiten op de planning waaronder een Halloweenwalk die bestaat uit verschillende scarezones. Daarnaast wordt er voor de kids in Zoetermeer een hoop georganiseerd, dus er is voor ieder wat wils!

Houd een Halloween filmmarathon

Breng jij Halloween liever door op de bank met een bak popcorn? Houd dan een knusse filmmarathon met je beste vriend(in) of met je partner. Maak een selectie van de beste horror klassiekers en kruip lekker dicht tegen elkaar aan. Je hoeft helemaal niet groots uit te pakken om een leuke avond te hebben dit jaar!

Doe mee aan de Halloween Run

Ben jij een sportieveling én een waaghals? Doe dan mee aan de Halloween Run Almere! Hierbij loop je door het centrum van Almere Buiten dat gevuld is met scare actors en schrikeffecten. Deze run is dus echt alleen voor de mensen met stalen zenuwen! De Run vindt op 29 oktober plaats en is 2,5 kilometer lang. Er wordt ook een kids run georganiseerd van één kilometer waarbij de ouders mogen meelopen.

Lees ook: Vrouw (21) met één arm wordt toegejuicht om Halloween-outfit met dosis zelfspot