De mooiste kerstjurkjes

(Web)shops door Madelon
De dagen zijn donker, de temperaturen lager dan laag en daarom nestelen we ons het liefst met een kop thee op de bank. Maar? De feestdagen komen er ook weer aan! Ze.nl zet de mooiste kerstjurkjes voor je op een rij.

De eerste plannen voor de feestdagen worden al gemaakt. Sinterklaas komt er natuurlijk eerst aan en daarna een heerlijk kerstdiner met familie, een gezellige kerstborrel met vrienden en collega?s en om het jaar af te sluiten natuurlijk een spetterend oud&nieuw feest. Voor al deze gelegenheden willen wij er maar al te graag op ons best uitzien? En dat doen we natuurlijk in een mooi kerstjurkje!

Maar dat éne perfecte kerstjurkje vinden, blijkt in de praktijk vaak nog niet zo makkelijk. Bij welke shop moet je bijvoorbeeld kijken? Een handige site hierbij is Jurkjes.nl. Deze site helpt jou bij je zoektocht naar de mooiste kerst jurkjes. Zij hebben alle leuke kerstjurkjes van verschillende webshops verzameld. Ga jij dit jaar voor een little black dress of een trendy bordeaux jurkje? Of wordt het misschien toch feestelijk goud? Zo vind je gemakkelijk en snel het kerstjurkje waar jij naar op zoek bent! Je kunt zoeken op merk, prijs, kleur en type jurkje (zoals bijvoorbeeld op cocktailjurken). Jurkjes.nl heeft daarnaast een ruim aanbod aan leuke goedkope kerstjurkjes online staan.

Trends feestdagen 2012
Dit najaar zien we veel kerstjurkjes voorbij komen met kant, pailletten, studs en andere versiersels. Maar ook de peplumjurkjes zien we veelvuldig terug! Qua kleuren is zwart natuurlijk altijd goed, maar ook herfstkleuren als bruin en goud zien we veel. Komt het even goed uit dat dit ook allemaal trends zijn voor deze winter ? zo is dat jurkje ook prima geschikt voor een ?gewone? avond uit.Even&Odd, ? 49,95 & Even&Odd, ? 39,95


Mango, ? 54,95 & Even&Odd, ? 37,95


DEPT, ? 79,99 & New Look, ? 24,-


Oneness, ? 49,95 & Sisters Point, ? 64,95


Pearl, ? 64,95 & Asos, ? 38,89


Vila, ? 49,95 & Mango, ? 69,95

Ben jij nog op zoek naar een mooi jurkje voor kerst? Neem dan snel zelf een kijkje op Jurkjes.nl!