Vrouw (21) met één arm wordt toegejuicht om Halloween-outfit met dosis zelfspot

Lichaam door Laura

Een ledemaat verliezen moet heel erg traumatiserend zijn. De 21-jarige Lauren Duck kan erover meepraten. Vorig jaar verloor ze haar linkerarm tijdens een brommerongeluk. Gelukkig laat ze haar leven niet bepalen door haar handicap. Dankzij haar dosis humor en zelfspot kwam ze met een geweldig Halloween-kostuum.

halloween outfit vrouw een arm

Als je één blik op de Instagram-pagina van Lauren werpt, zie je gelijk dat ze haar handicap niet probeert te verbergen. Ze steekt het letterlijk niet onder stoelen of banken. Lauren poseert op elke foto trots, net als ieder ander zou doen.

Lees ook: Griezelig: de traditie van confetti gooien heeft een bloederig verleden

 

A post shared by Lauren (@duckusername) on

Tinderprofiel

De Amerikaanse kwam al eerder in het nieuws vanwege haar briljante Tinder-profieltekst: “Mijn gezicht is een 10, mijn lichaam iets minder, mijn persoonlijkheid krijgt een 20, maar mijn armen een halfje.” Het bericht ging viraal en inmiddels heeft ze bijna 45.000 volgers. Zo luchtig over haar handicap is ze niet altijd geweest. “Natuurlijk had ik het zwaar in het begin, maar voor mij is zelfspot nu de beste manier om met mijn handicap om te gaan. Humor heelt. Ondanks mijn beperking leef ik gewoon door'', schrijft ze bij één van Instagram-foto’s. 

Wisselende reacties

Met verband en nepbloed heeft ze haar stomp tot een enge Halloween-outfit getransformeerd. Foto’s ervan zette ze op haar Instagram-pagina. Voor de creatie krijg ze vooral bewondering, maar er zijn ook enkelen die het een beetje too much vinden.

 

❤️

A post shared by Lauren (@duckusername) on

Petje af voor haar lef!

Lees ook: Draag je het liefst altijd zwart? Dat zegt iets opmerkelijks over je persoonlijkheid