Beauty / Lichaam
Lichaam

Heerlijk en goor tegelijk: filmpjes waarin ingegroeide haren worden uitgetrokken

Fan van Dr. Pimple Popper en haar filmpjes waarin ze van dichtbij laat zien hoe ze puistjes uitknijpt en complete cystes en ontstekingen leeg laat lopen? Stick with the program! Puistjes knijpen is namelijk weer helemaal uit en het heeft al een gedegen opvolger gekregen. De nieuwste hit is een Instagram-account uit Japan waarop niets anders te zien is dan patiënten die worden ontdaan van hun... ingegroeide haren. En we moeten zeggen: dat is op een rare manier toch rustgevend en satisfying om naar te kijken. Wij zijn fan (en vinden het tegelijkertijd ook een beetje vies).

Ingegroeide haren

Lees ook: De betekenis van retweeten - Ze’s sekswoordenboek

Tweezist

Het Instagram-account met de toepasselijke naam Tweezist heeft inmiddels al 18.000 volgers die niets anders willen dan filmpjes kijken waarin ingegroeide haren er langzaam uitgetrokken worden. Ergens snappen wij het wel, want soms is het best fijn zo'n opgekropt bolletje haar langzaam uit je huid te trekken. Het is eigenlijk hetzelfde als met de puisten-filmpjes: het is tegelijkertijd satisfying, maar ook eigenlijk hartstikke goor om naar te kijken. 

Ook fan van haren die er langzaam uit worden getrokken met een pincet? Hieronder wat voorbeelden om aan je trek-en-knijp-behoeften te voldoen. 

Lees ook: Aha! Daarom vind je het zo heerlijk om de puisten van je vriend(in) uit te knijpen