Willen we hebben: er bestaat nu een Satisfyer voor in de kerstboom

Intiem door Elsemieke

Er zijn maar weinig seksspeeltjes waar wij zó fan van zijn, als de satisfyer. Deze clitorisvibrator brengt iedere vrouw in de hemelse sferen. Toen we ontdekten dat er een speeltje bestaat voor in de kerstboom, sprongen we dan ook een gat in de lucht. We tippen 'm graag aan jou.

Lees ook: Satisfyer-fan? Deze speeltjes verdienen ook een plekje in je nachtkastje

Je kunt nu een satisfyer in je kerstboom hangen

Heb jij je Satisfyer meestal in je nachtkastje liggen? Hoeft niet meer, want binnenkort kan je ‘m ook in je kerstboom hangen! Een Satisfyer-lookalike dan. Nee, het is nog niet te vroeg voor kerstcadeau's bedenken, als je het ons vraagt. We ontdekten hét ultieme cadeau voor in en onder de kerstboom.

Sattie in de boom

Het taboe rondom seksspeeltjes gebruiken mag er nu eindelijk weleens helemaal vanaf, nietwaar? Bijna elke vrouw heeft er wel eentje. Sterker nog: je kunt een seksspeeltje ook prima als cadeau geven. Of je hangt 'm gewoon in de kerstboom deze winter. Via sattie in de boom koop je de satisfyer voor in de kerstboom. Het is een glazen exemplaar en door het roze uiterlijk wel duidelijk herkenbaar voor de bekende gebruiker. Leuk cadeau voor onder, maar dus ook in de boom. De glazen versie van de Satisfyer koop je tot en met 10 oktober maar voor een tientje. Prima aankoop, toch?