Waarom we piemels best raar vinden

Intiem door Redactie Ze.nl

We kunnen geen genoeg krijgen van zijn klokkenspel wanneer we hitsig tussen de lakens bezig zijn. Maar wanneer we er over nadenken en z’n zaakje in seksnuchtere toestand bekijken, is het eigenlijk maar een vreemd ding.

We zijn blij dat hij ‘m heeft hoor, een piemel. Zonder hem zouden we heel veel seksuele pleziertjes mislopen en bovendien zou je vriend zonder weleens een minderwaardigheidscomplex kunnen hebben. Niet dat we hem er eentje willen aanpraten, echt niet. Maar eigenlijk vinden we piemels best wel raar en wel om deze redenen:

Rimpels

Ze zijn rimpelig. Vooral wanneer je de piemel in slappe toestand aantreft, is het één grote rimpelzak. Gelukkig trekt het bij wanneer-ie in standje twee staat. Maar verder… echt een mooi charmant ding is het niet om te zien. Wasbordjes daarentegen aanbidden we!

 

 


Twee standen
Wanneer z’n zin in seks nul is, hangt z’n pielemans zielig naar beneden. Wanneer hij echter wel wil tijgeren in bed, staat z’n vriend recht overeind en is hij ook nog eens een stuk groter. En gek genoeg staat hij ook fier overeind wanneer hij opstaat, alsof hij écht kneitersveel zin heeft in de dag. Oh, en je hebt ook nog standje halfstok. Zeker wanneer hij te veel bier heeft gehad of wanneer hij te snel de ring weer wil inspringen voor een tweede ronde, tref je ‘m zo aan.

Besneden versus onbesneden

Piemels kun je niet alleen in harde of zachte stand aantreffen, maar ook nog eens besneden of onbesneden. En in tegenstelling tot andere landen, is het in ons land heel gewoon om een piemel niet te besnijden. Kijken wij effe raar op als we met een exemplaar te maken hebben waarbij een bepaald stukje huid wel mist.

Bloedlul versus vleeslul

Je hebt stijve piemels versus slappe piemels én je hebt besneden versus onbesneden piemels. Maar dan ben je er nog niet. Je hebt ook vleeslullen of bloedlullen. Pardon our french, maar in de volksmond wordt het gewoon zo genoemd. Je lover heeft een bloedlul wanneer hij een kleintje heeft, maar die immens groeit wanneer er bloed heengaat. En wanneer hij in slappe toestand al een size olympic heeft, maar hij niet veel meer groeit wanneer hij stijf wordt, heb je te maken met een vleeslul. Raar hoor, die piemels.

 

 

 

 

Er komt vies wit spul uit

Het is hartstikke leuk om fanatiek met z’n joystick tekeer te gaan, maar wanneer-ie teveel ‘joy’ ervaart en een hoogtepunt bereikt, komt er een vies ranzig spulletje uit. Sperma noemt men het ook wel. En je hebt het nodig als je baby’s wilt verwekken. Maar het grootste gedeelte sijpelt er binnen de snelste keren weer uit. Bah.Wil je nog meer redenen waarom sperma nasty is, lees dan even dit artikel over waarom vrouwen een hekel hebben aan sperma.

De ballen

Oké, zijn vlaggenstok laten we even voor wat het is. Maar hoe zit het met die twee ballen die eronder bungelen? Wát moet je ermee doen? Moet je ze wel of niet betrekken bij de seks? En hoe hard? Want we weten allemaal dat mannen creperen van de pijn als je er een klein tikkie tegenaan geeft. Zulke gevoelige dingen. En daar hebben ze er dan nog twee van ook! 

Iemands lengte zegt helemaal niets over de andere lengte

Je bent aan het daten met een jongen die toch zo’n anderhalve kop langer is dan jij. Je verwacht dan dat-ie heel wat te verbergen heeft onder z’n broek. Maar zijn daadwerkelijke lente zegt helemaal niets over zijn penislengte. Heel verwarrend. Een manneke van amper 1.70 kan dus best wel de hoofdprijs in zijn broek verborgen houden. 

Waarom vind jij piemels van die eigenaardige dingen?