4 programma's om te volgen als je van kneuterige tv houdt

Vrije tijd door Anne-Fleur

Soms is het het allerlekkerst om met een wijntje op de bank, old school knusse televisieprogramma's te volgen. Even geen Netflix, Disney+ of HBO, nee, gewoon 'ouderwets' tv kijken. Houd je van kneuterige programma's waar je niet bij na hoeft te denken en gewoon kunt genieten? Dan moet je zeker déze shows gaan kijken. 

Lees ook: De beste Vlaamse series om te streamen

1. B&B Vol Liefde

In B&B vol liefde gaan alleenstaande bed and breakfast-eigenaren uit verschillende plekken in Europa op zoek naar hun ware liefde. Nederlanders komen bij hen op zoek, óók met de gedachte om daar de liefde van hun leven te ontmoeten; oftewel, de B&B-eigenaar. 

B&B Vol Liefde is op 11 juli 2022 van start gegaan, dus je kunt alle afleveringen nog prima terugkijken. Daarnaast is het programma elke werkdag om 20.30 uur bij RTL4 te zien. Hier maak je alvast kennis met de deelnemers. 

2. Married at First Sight

Married at First Sight is een realityprogramma waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien of gesproken, door een wetenschappelijk onderzoek worden gematcht. Het is de vraag of ze met elkaar het avontuur aangaan, op het moment dat ze elkaar voor het eerst zien... op hun bruiloft. Vanaf deze maand - augustus - start het programma met een nieuwe, speciale editie die veel meer lijkt op de Australische variant van de show. En dat betekent: heel veel drama. Genieten! 

Je ziet het vanaf 22 augustus elke maandag, dinsdag en woensdag op Videoland. 

3. Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde is hét liefdesexperiment waarin verschillende Nederlandse singles de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen. Dit doen ze door minimaal 24 uur en maximaal vier dagen met elkaar in het speciale LLDL-huis te wonen. Dit programma zorgt voor een heleboel hilariteit, kneuterigheid en ja, ook ongemakkelijkheid. 

29 augustus keert het programma weer terug met een nieuw seizoen op SBS 6. Can't wait! Om er alvast in te komen zie je hieronder een stukje uit het vorige seizoen. 

4. Boer Zoekt Vrouw

Boer Zoekt Vrouw kennen we qua naam allemaal wel. In dit realityprogramma gaan een aantal boeren, verspreid over Nederland (en soms ook de wereld) op zoek naar hun vrouw. Yvon Jaspers helpt ze een handje daarbij. In verschillende matching rondes blijven er uiteindelijk nog een paar deelnemers over waarna de boer moet kiezen wie er bij hem mag blijven. Een mega knus programma om heerlijk bij weg te zwijmelen. 

Het seizoen van 2022 is al afgelopen, maar we schatten dat je in het begin van 2023 weer kan genieten van een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw. 

Lees ook: Alles wat we weten over Bridgerton seizoen 3