Deze vrolijke vazen zijn echte eyecatchers voor je interieur

Wonen door Sanne Michelle

Mooie, kleurrijke bloemen zorgen voor een vrolijke sfeer in huis. Daarnaast zorgen ze voor een frisse geur en zuurstof. Om het plaatje helemaal compleet te maken kun je ze een bijzondere vaas zetten. Uiteraard is er niks mis met een simpele glazen vaas, maar met een bijzondere eyecatcher komen bloemen nog meer tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan een bijzondere ronde vaas of een felgekleurde variant. Wij laten je een paar prachtige exemplaren zien die je nu meteen in huis wilt halen!

Bloemenvaas

Vroeger had een bloemenvaas voornamelijk een praktische functie, maar vandaag de dag is het een echte toevoeging aan jouw interieur. Vazen komen vaak in bijzondere vormen, kleuren en materialen. Dit maken ze tot echte eyecatchers in jouw interieur. De vazen zijn ook vaak verkrijgbaar in veel verschillende formaten, dus voor iedere bloem of ieder boeketje is er wel een passende vaas. Denk bijvoorbeeld aan droogbloemen, los geplukte bloemen of een boeket rozen. Sommige vazen kunnen ook als kandelaar dienen.

Gedroogde bloemenvaas "Twist - small"

Deze bijzondere twist vaas komt in verschillende kleuren en formaten, is 3D geprint en is handgemaakt van gerecycled materiaal. De vaas is niet waterdicht en is alleen geschikt voor droogbloemen. De vaas is onder andere verkrijgbaar in de kleuren mint, geel, lava rood, zwart, pastel lila, terracotta, eucalyptus, blauw en zalm. Je shopt 'm bij Etsy voor € 19,95.

Gleam Sphere vaas

Deze stijlvolle vaas heeft een speelse bolling in het midden en komt in twee mooie kleuren met de namen 'faded pink' en 'moss green'. De vaas kan op verschillende manieren gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld als waterkaraf bij een chique etentje, of gevuld met een mooie bos bloemen voor in de vensterbank of op tafel. De Gleam vaas is verkrijgbaar in verschillende formaten. Je koopt deze bijzondere vaas bij Dutch Home Label voor €32.95.

Ring vaas

Deze trendy vaas is gemaakt van polyresin (gemalen steen) en kan gebruikt worden voor kaarsen of droogbloemen. De ronde vaas komt in vijf verschillende kleuren en drie verschillende designs waaronder rond en ovaal. Letterlijk om door een ringetje te halen! Je scoort deze vaas bij Dutch Home Label voor €46.35.

Matte Keramische Vaas

Deze prachtige Scandinavische stijl keramische vazen komen in veel verschillende kleuren. Het verfijnde aardewerk is zeer uniek door de verschillende vormen en strak afgewerkte details. Je kunt kiezen voor een neutraal kleurtje, maar ook een felle blauwe vaas zal popping zijn in jouw interieur. Welke kies jij?

Je koopt de vrolijke vazen bij Etsy voor € 29,28.

Keramische hand en arm vaas

Deze bijzondere vaas is een echte eyecatcher waar niemand omheen kan. Deze super creatieve vaas laat het lijken alsof de arm en hand je bloemen als het ware vasthouden. De Scandinavische stijl vaas is handgemaakt en zeer uniek. Waar zet jij deze beauty neer?

Je kunt deze vaas kopen bij Etsy voor € 22,79.

Lees ook: Dit zijn de leukste Ali-Express woonaccessoires