Dit zijn de leukste Ali-Express woonaccessoires

(Web)shops door Romy

Wil je je huis opfleuren met wat leuke woonaccessoires maar heb je weinig budget? Je hebt dan misschien geen zin om heel de Action leeg te kopen en je wil dan ook wel wat originele woonaccessoires. Wij hebben een aantal leuke producten gevonden van Ali-Expres die je interieur meteen wat leuker maken!

Ali-Express woonaccessoires

Goud, beige en zwart zijn de kleuren die je huis een soort luxe sfeer geven. We hebben dan ook een aantal accessoires uitgekozen in die kleuren.

Interieur boeken

Wat dacht je van deze interieur boeken? Het zijn eigenlijk doosjes, dus je kan er ook nog wat in kwijt. Mega handig, want de echte boeken van deze merken zijn meestal niet te betalen.

Kussens

Hoe schattig zijn deze kussens van Moët? Je kunt ze op de tuinbank leggen of binnen op je bank.

 

Vazen

Opzoek naar dé perfecte vazen? Deze hebben wij gevonden. Kunst hoeft niet duur te zijn!

3D-zandloper

Nóg origineler zijn? Wat dacht je van deze zandloper met licht? Vrienden en familie zullen je vast gaan vragen waar je deze zandloper vandaan hebt als ze deze gave zandloper zien.

Kaarsen

Wij zijn fan van de kaarsen die tegenwoordig zo creatief gemaakt worden. Neem deze U-kaarsen als voorbeeld. Je hoeft ze niet eens persé aan te steken, want ze zien er zo ook al gaaf uit van zichzelf!

Beeldjes voor boekenplank

Wil je je boekenplank opfleuren? Dan zijn deze beeldjes toch enig? Koop er meerdere en je krijgt een mega leuk effect in je kast! Je kan de beeldjes natuurlijk plaatsen waar je zelf wil als je geen boekenkast/boekenplank hebt!