Mooi én het goede doel steunen: de armbanden van FLO23

(Web)shops door Sabine

Ben je af en toe een beetje klaar met de vaste adresjes waar jij je sieraden shopt? Neem dan eens een kijkje in de webshop van het FLO23. Naast toffe armbanden heeft dit sieradenmerk ook een ontroerend verhaal. 
 
Sieraden kun je nooit te veel hebben. Maar ben je wel een beetje klaar met de geijkte H&M-oorbellen en Primark-kettingen? Dan tippen wij de stoere armbanden van FLO23
 
 
FLO23
De armbandenlijn FLO23 bestaat uit stoere armbanden voor zowel mannen als vrouwen. De sieraden zijn handgemaakt en kenmerken zich door de duurzame materialen die ervoor worden gebruikt zoals verzilverd materiaal, leer en (half) edelstenen. Koop je een mooi sieraad van FLO23, dan steun je ook nog eens het goede doel: het sieradenmerk doneert namelijk 15% van de opbrengst aan KiKa en het Prinses Máxima Centrum. 

 
Floris
FLO23 is een initiatief van een moeder die vroegtijdig haar zoon verloor. Haar zoon Floris overleed op 15-jarige leeftijd aan jeugdkanker. Ter ere van haar reislustige zoon lanceerde zijn moeder de sieradenlijn. Iedere armband heeft de naam van een van de steden die Floris heeft bezocht tijdens zijn leven, van Milaan tot Pisa en van Siena tot Verona. Zijn moeder kwam op de naam FLO23 omdat Floris die zelf ook gebruikte. Het is een combinatie van zijn naam en het kengetal van zijn woonplaats Haarlem. 
 
De sieraden van FLO23 kun je hier vinden.