WIN: ?50,- shoptegoed voor Jazzies

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Sieraden- en accessoireliefhebbers opgelet: we zijn weer een leuke webshop rijker: www.jazzies.nl! Je kunt hier terecht voor mooie handgemaakte sieraden en andere accessoires. Maak snel kans op een cadeaubon van ?50,-!

De sieraden van Jazzies zijn handgemaakt, volgens de laatste trends en - ook niet geheel onbelangrijk - zeer betaalbaar! Qua materialen wordt er voornamelijk met hout, steen, grote hangers en bedels gewerkt. De ontwerpster en eigenaresse van Jazzies haalt haar inspiratie overal vandaan en volgt de laatste (internationale) trends, maar werkt met name vanuit gevoel.

Ben je op zoek naar een uniek sieraad, dan ben je bij Jazzies aan het juiste adres. Alle items worden namelijk in beperkte oplage gemaakt en daarom zul je niet snel iemand anders met hetzelfde sieraad zien lopen!

Naast armbanden, kettingen en oorbellen, verkoopt Jazzies ook gebreide sjaals, ringen en cadeaubonnen.


Saint Tropez ?27,50 / Ball Chain ?5,95 p.s.

Paris ?15,95 / Give me the money ?31,95

Uiltje oorbellen ? 7,95 / Uil ring ? 9,95

Pink Panter sjaal ?21,95 / Marrakech ketting ?49,95
 
Ze.nl mag drie cadeaubonnen ter waarde van ?50,- weggeven. Handig, want zo kun je zelf iets naar jouw smaak uitzoeken

!

Om kans te maken op een bon moet je de onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 24 oktober 2011.