WIN: Accessoirepakket van Capricci

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Capricci.nl is een ontzettend leuke webwinkel, waar je je hart op kunt halen aan geweldige accessoires. Ze.nl geeft samen met Capricci.nl gave pakketten met accessoires weg aan twee gelukkige winnaressen! Doe snel mee!


Op Capricci.nl, een prachtige webshop, vind je unieke sieraden en accessoires die je eigenlijk allemaal wel voor jezelf wilt houden. Naast de eigen sieraden en accessoires, worden er ook verschillende merken aangeboden, zoals: Mischa Barton, Disney Couture, La Mer Collections, Orelia en Aegean Apparel. Eigenlijk is het je gewoon sterk af te raden om naar deze webshop te gaan, want je zult er hoe dan ook een deel van je salaris doorheen willen jagen bij de aanblik van alle prachtige spulletjes!

Ze.nl mag twee gave pakketten weggeven, met allebei een waarde van rond de ?80,-. Hieronder kun je zien wat er allemaal voor moois in zit!

Pakket 1:

Pakket 2:

Wat moet je doen om kans te maken op één van deze pakketten? Geef antwoord op onderstaande vraag! Je vindt het antwoord op Capricci.nl. Deze winactie loopt tot 17 oktober.