WIN: Footloose-pakket

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Footloose is de nieuwe versie van de populaire dansfilm uit 1984. De swingende film gaat over tiener Ren die net verhuisd is en het saaie dorp helemaal op z?n kop zet met dans en muziek. Jij kunt nu een pakket winnen!

Het verhaal

Ren MacCormack (Kenny Wormald) verhuist van Boston naar het zuidelijke plaatsje Bomont, waar het een stuk saaier is dan in de grote stad. Nadat er in Bomont een tragisch ongeluk plaatsvond, waarbij vijf jongeren na een avond stappen om het leven kwamen, heeft gemeenteraadslid en dominee Shaw Moore (Dennis Quaid) harde muziek en dansen verboden. Ren trekt zich niets aan van deze regels en tijdens één van de feestjes wordt hij ook nog verliefd op Ariel (Julianne Hough) de dochter van dominee Shaw Moore...

Bekijk de trailer hier!

Footloose is vanaf 13 oktober in de bioscoop te zien. Kijk voor meer informatie over de film op: www.footloosefilm.nl.

Ze.nl mag een aantal Footloose-pakketten weggeven met daarin: twee bioskaartjes, een sporttas inclusief handdoek & drinkfles, setje nagellak en een iPod-polsband.

Om kans te maken op een pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 14 oktober 2011.