WIN: DVD Country Strong

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Benieuwd naar Gwyneth Paltrow (Shakespeare In Love) en Leighton Meester (Gossip Girl) als countryzangeressen? In de film Country Strong zingen ze het dak eraf en jij kunt ?m nu winnen op dvd. Ji-haaa!

Het verhaal

De populaire countryzangeres Kelly Canter (Gwyneth Paltrow) heeft betere tijden gekend: ze verblijft in een afkickcentrum om van haar drankverslaving af te komen. Haar verzorger in de kliniek (Garrett Hedlund) is zelf een amateur singer-songwriter. Volgens hem is Kelly nog niet klaar om de kliniek te verlaten, maar haar man en manager (Tim McGraw) vindt het echter tijd voor een comeback. Tegelijk wil hij ook de carrière opstarten van een voormalige Miss Dallas (Leighton Meester), die nog naïeve dromen koestert over de muziekindustrie. Gaat het Kelly lukken om haar comeback te maken, of is haar plek al ingenomen door de jonge schoonheidskoningin?Country Strong

is nu verkrijgbaar op dvd en Blue-ray. Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel de film dan online bij Bol.com!

Ze.nl mag een aantal exemplaren van de dvd Country Strong weggeven. Om kans te maken op een dvd moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 13 oktober 2011.