WIN: ? 250,- shoptegoed bij Mirazo Ibiza

(Web)shops door Redactie Ze.nl
In deze donkere dagen is het natuurlijk heerlijk om eventjes het vakantiegevoel te krijgen. Met de spulletjes van Mirazo Ibiza is dat geen probleem! En jij kan voor deze winkel met bijbehorende webshop ? 250,- shoptegoed winnen?

De jonge winkel Mirazo Ibiza is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in de binnenstad van Alkmaar, maar met de bijbehorende webshop is de zomerse collectie van Mirazo Ibiza door het gehele land makkelijk te bestellen. 

Mirazo Ibiza is geïnspireerd op, hoe kan het ook anders, het eiland Ibiza, met haar typische relaxte sfeer en hippie-invloeden. Dit gevoel vertaalt eigenaresse Martine in een betaalbare collectie, bestaande uit prachtige items. Onder andere bohemian mode en sieraden, kleurrijke shawls, leren tassen en meer. Wekelijks worden er nieuwe items toegevoegd aan de collectie.

Het leuke aan Mirazo Ibiza is dat een goede service met een persoonlijke touch erg belangrijk is: in de winkel maar óók in de webshop ben je geen nummer, maar een klant. Online bestellingen worden altijd dezelfde dag nog verzonden en worden voorzien van een handgeschreven, persoonlijke boodschap. Wil je liever langskomen in de winkel voor advies op maat, dan staat de koffie in Alkmaar van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar.


WIN!

Samen met eigenaresse Martine heeft Ze.nl een supergave actie bedacht: jij maakt nu kans op maar liefst ? 250,- shoptegoed in de winkel of in de webshop van Mirazo Ibiza!

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klik vervolgens hieronder op de 'meedoen'-button! Simpel toch? De actie loopt tot en met 8 december 2012.