Ben jij een gever of nemer in bed? Zo kom je erachter

Intiem door Sandra E

Tijdens de seks kun je een gever, nemer of pleaser zijn. Ben jij een echte gever of ben jij een nemer? 

Lees ook: Seks met je vriend(in)? Deze 6 mensen wagen de sprong in het diepe

De gever

De gever haalt genot door de ander te verwennen. Je raakt opgewonden als jij ziet dat je bedpartner geniet van wat jij doet. Het maakt je supergeil als je de ander hoort kreunen en kronkelen door wat jij doet. Misschien vind je het zelfs nog fijner en geniet je meer door het pijpen, beffen, vingeren of aftrekken van de ander. 

Laat jezelf ook verwennen! Dit is vaak een valkuil van de gever. Iemand verwennen is natuurlijk heerlijk maar zelf verwend worden is ook fijn. Dus vergeet niet dat je bedpartner ook iets terug wilt doen bij jou. Wijs de ander niet af en durf te ontvangen.

De nemer

Ben jij een nemer? Jij weet wat je lekker vindt. Je bent iemand die heerlijk van de aanraking van de ander kan genieten. Eigenlijk ben je een beetje egoïstisch, oke oke, laten we het zo zeggen: je hebt gewoon een gezonde dosis egoïsme in bed. En uit onderzoek is gebleken dat dat als heel aantrekkelijke wordt ervaren. Doordat jij het heerlijk vindt om te genieten en te ontvangen moet je dus niet de ander vergeten en deze op z’n tijd ook een verwenbeurt geven.

Het maakt niet uit of je de gever of de nemer bent. Het gaat om de combinatie samen. ALs de één wat meer is dan de ander dan is dat perfect. Zijn jullie beiden gevers of nemers? Dan wordt het wat lastiger. Verlangens of behoeftes worden misschien niet vervuld. Dat zou jammer zijn. Probeer dan toch dat je beiden zowel geeft als neemt.

Lees ook: Dit is waarom vrouwen orgasmes faken