Met deze 8 tips worden jullie nóg intiemer in bed

Intiem door Jennifer

Als je seks hebt met iemand, ben je sowieso wel heel intiem. Al verlang je soms misschien naar nog net wat meer intimiteit. Er zijn manieren hoe jij en je lief nog dichterbij elkaar komen in bed.

intiemer in bed tips seks

Lees ook: 5 simpele tips om de seks romantischer te maken

1. Seks is geen wetenschap

Er is niet één bepaalde manier als het gaat om seks. Je kunt natuurlijk afgaan op tips van het internet, video’s of vrienden, maar sta open voor experimenten. Misschien worden jij en je partner pas écht opgewonden, zodra jullie het net iets anders doen dan de rest.

2. Raak elkaar vaker aan

Wanneer je intiemer wilt worden in bed, raak elkaar dan vaker aan. En dan bedoelen we dus door de gehele dag heen. Een hand op zijn/haar schouder, een spontane knuffel tijdens het wandelen of jullie handen op elkaar tijdens een gesprek aan tafel. Als je elkaar vaker aanraakt op verschillende plekken van het lichaam, leer je elkaars lichaam beter kennen. Wanneer kietelt het? Wanneer smelt je lover? Al deze informatie komt ’s avonds goed van pas.

3. Ga samen masturberen

Je kunt ook samen masturberen. Door zoiets kwetsbaars samen te doen, worden jij en je lief nog closer met elkaar. Daarnaast leren jullie zo van elkaar, waar jullie het liefst geraakt worden en op welk moment. Eigenlijk zijn jullie de tour guide van jullie lichamen. Oh la la!

4. Geef elkaar genoeg ruimte

Om nog intiemer te worden in bed, moet je elkaar soms ook even ruimte geven. Jullie hoeven echt niet continu op elkaars lip te zitten. Misschien merk je het zelf wel, dat je meer naar iemand verlangt vanaf een afstand. Dat je vervolgens niet kunt wachten om samen te zijn en elkaar te bespringen. Afstand creëert spanning en dat is altijd goed voor een sexy avond.

5. Experimenteer met anale seks

Het schijnt dat anale seks meer intimiteit creëert. Tijdens anale seks ga je ook langzamer. Het vergt daarnaast meer tijd om er van achteren in te gaan. Zorg dat je goed ontspannen bent en houd glijmiddel bij de hand. Als het goed gaat, kan het mogelijk voor flink wat herhaling vatbaar zijn.

6. Probeer tantraseks

Een andere vorm van intieme seks is tantraseks. Hier draait het om een goede emotionele verbinding en ook veel oogcontact. Tantraseks is perfect voor lovers, die zoeken naar een meer intensere ervaring in bed.

7. Praat over elkaars seksuele verlangen

Praten over seks hoort er ook bij, wanneer jullie intiemer willen worden in bed. En het gaat dan vooral over elkaars seksuele verlangen. Wees open naar elkaar over wat jullie wel en niet willen op het gebied van seks. Zo komen jullie dichterbij een beter hoogtepunt. Praat ook samen over eventuele nieuwe sekservaringen. Misschien is een van jullie wel geïnteresseerd in nieuwe, hete standjes. Soms wordt het door een bepaald standje of seksspeeltje nog net wat beter in bed.

8. Fantaseer samen over seks met een ander

Tot slot een bijzondere manier om intiemer te worden in bed. Het kan namelijk helpen om samen te fantaseren over seks met een ander. Doe alsof je partner een heel nieuw en opwindend persoon is. Het zorgt dat jullie speelser worden tussen de lakens. En wie weet ontdekken jullie nog nieuwe, sexy moves.

Lees ook: 5 sexy kleine dingen om te doen met je partner