5 sexy kleine dingen om te doen met je partner

Relaties door Laura D

Intiem zijn in een relatie is ontzettend belangrijk. Soms is het daarom goed om af en toe wat anders doen dan tussen de lakens kruipen. Zo versterk je jullie band, en geef je meteen je seksleven een enorme boost. Probeer deze dingen eens uit om je relatie nét wat meer spice te geven.

Lees ook: 10 gekke dingen die elk koppel stiekem doet 

1. Praat over seks

Communiceer je (nog) niet met je partner over seks? Het kan jullie seksleven enorm verbeteren. Vertel elkaar wat je nog een keer samen wilt doen. Wat vind je het fijnste wat de ander bij jou kan doen? Welke kleine dingen maken jou geil? Zo ontdek je misschien stiekeme fantasieën van je partner. Als je er allebei oké mee bent kun je deze natuurlijk ook meteen uitproberen. Tip: ga eens samen porno kijken en laat elkaar tijdens het kijken weten wat je lekker lijkt.

2. Herleef je eerste date

Kan je jullie eerste date nog herinneren? De eerste fase van een relatie heet niet voor niks de konijnenfase. Jullie konden amper van elkaar afblijven en elke aanraking was spannend. Zitten jullie nu een beetje in een sleur? Ga bijna letterlijk weer even terug in de tijd. Rij naar dezelfde stad. Herinner je weer hoe zenuwachtig je was, welke kriebels je kreeg van de ander. Herleef weer hoe spannend het aan het begin was. Je kunt er zelfs voor kiezen om elkaar daar pas weer te ontmoeten.

3. Laat (sexy) briefjes achter

Het is een klein gebaar, maar het kan wel een grote glimlach brengen op het gezicht van je significant other. Schrijf een paar lieve (of sexy) woorden op een briefje. Of maak een mooie foto van jezelf op een polaroid. Verstop deze op een plek waar je partner vaak komt, maar het niet meteen zal zien. Bijvoorbeeld op hun laptopscherm, op een pak melk of op de badkamerspiegel. Succes gegarandeerd.

4. Vertel je partner dat er een verrassing aankomt

Hoe leuk is het om te weten dat er iets spannends op jou zit te wachten? Bereid een romantische avond voor, en trek een mooie sexy outfit aan. Op het moment dat jullie niet samen zijn stuur je je partner een appje. Of een sexy foto... Je kunt ook net op het moment dat je partner de deur uit gaat iets in zijn of haar oor fluisteren. Je geliefde zal de uren aftellen tot hij/zij jou weer kan zien. En zich de hele dag afvragen wat de verrassing precies is. Aan het einde van de dag sta jij dan natuurlijk helemaal voorbereid klaar. 

5. Ga samen in bad

Samen douchen kan heel fijn zijn. Maar om echt quality time door te brengen is in bad gaan een perfecte uitkomst. Zorg voor een lekker geurende bruisbal, badschuim, wijn en kaarsjes. Zet fijne muziek op en ga zo dicht mogelijk tegen elkaar aanzitten. Heerlijk bubbelen en even bijkomen van je lange (werk)week terwijl je wel samen tijd doorbrengt. Geen bad of behoefte aan iets meer luxe? Reserveer dan een fijne hotelkamer met een groot bad. Ultiem ontspannen samen.

Lees ook: Zo ontdek je of je partner een emotionele affaire heeft