Het huis van influencer Elise Boers staat te koop (en dat wil je zien)

Celebs door Elsemieke

Urenlang door Funda struinen om huizen te bekijken die je niet kunt betalen: wij zijn er dol op. Tijdens al dat gestruin kwamen we het huis van influencer Elise Boers tegen. Middenin de Pijp in Amsterdam genoot de YouTuber van haar huisje, maar nu mag een ander ermee vandoor. Kijk je mee? 

€ 60.000 voor één nacht: De 3 duurste hotels van de wereld

Het huis van influencer Elise Boers staat te koop 

Dol op Funda zijn we sowieso al, maar hoe leuk is het om het huis van een bekende influencer op Funda te spotten? Influencer Elise Boers zette haar 'bescheiden' optrekje te koop op Funda: tijd dus om even te gluren! Elise Boers kennen we van haar wekelijkse vlogs. De influencer en YouTuber is moeder van een tweeling, Wolf en Luca, en samen met Wouter Peelen deelt ze haar leven in Amsterdam op the gram en YouTube. Elise woont samen met haa gezin  in een schitterend huis middenin de Pijp in Amsterdam.

Kost dat?

In de video’s van Elise is dit huis regelmatig te zien, aangezien ze samen met Wouter er alles aan heeft gedaan om er een droomplekje van te maken. Een marmeren keuken, visgraat vloer, een zonnige tuin én balkon, vier slaapkamers en wat dacht je van een luttele drie badkamers? Nadeel: dit huis middenin de Pijp staat namelijk voor een bedrag van 1.7 miljoen euro op Funda. Kassa!

Foto: BrunoPress

Lees ook: Wát? Meest rommelige huis staat te koop in Engeland (en is verkocht)