Wát? Meest rommelige huis staat te koop in Engeland (en is verkocht)

Wonen door Jennifer

Dit huis in het Engelse plaatsje Plymouth lijkt vanbuiten een normale woning, maar bij binnenkomst schrik je je rot. Je struikelt over de lege flessen en vieze vaat. Ew. Ondertussen vraag je je af wie in hemelsnaam in de gordijnen heeft gehangen. Er is wel duidelijk sprake van een woningcrisis, want inmiddels is het rommelige huis verkocht.

rommelige huis engeland

Lees ook: Tussen kunst en kitsch: dit rijtjeshuis op Funda is om van te houden of walgen

Rommelige huis in Engeland

De meeste huizenverkopers plaatsen in hun advertenties de mooiste, stijlvolle foto's. Het lijkt vaak zo uit een interieurmagazine te komen. Op Auctionhouse, de Engelse Funda, dacht iemand precies het tegenovergestelde. Deze persoon postte foto's van een huis, die nog rommeliger is dan tien tienerkamers bij elkaar. Het lijkt wel alsof dit in scène is gezet, zo heftig ziet het eruit. Woningzoekenden konden tijdens een bezichting niet eens bij alle kamers komen, omdat de rommel te erg was!

rommelige huis vol lege flessen

rommelige huis afval

Lege flessen

De oude eigenaar van deze Engelse woning was duidelijk gek op een drankje... of honderd. Al kan het ook dat de persoon geen zin of tijd had om naar de glasbak te lopen. Of woonde hier een hoarder met een fetisj voor lege flessen en vuilnis? Het huis werd te koop gezet op Auctionhouse voor 110.000 pond (omgerekend 130.566 euro), maar werd uiteindelijk verkocht voor maarliefst 145.000 pond (omgerekend 172.074 euro). De woningcrisis is real, ook aan de overkant van de Noordzee! De nieuwe woningeigenaar heeft kennelijk wel een renovatie en opruimbeurt over voor dit huis in de populairste buurt van Plymouth.

rommelige engelse woning plymouth

Lees ook: Dit erotische paleisje op Funda zorgt voor rode koontjes

Beeld: Auctionhouse.co.uk