Wauw! Je kunt nu overnachten in Carrie's appartement uit Sex and the City

Wonen door Jennifer

Ben je helemaal fan van Sex And The City en droom je stiekem van een leven zoals Carrie Bradshaw? Schrap snel al je plannen voor komende week. Je kunt binnenkort namelijk een overnachting boeken in een speciale Airbnb, die sprekend lijkt op het appartement van Carrie.

sex and the city airbnb carrie bradshaw

Lees ook: VIDEO: Zoenende Carrie en Mr. Big in nieuwe teaser SATC-reboot!

Carrie Bradshaws appartement

De Airbnb-accommodatie is een exacte kopie van Carrie Bradshaws appartement. Wanneer je daar bent, waan je je echt even als Carrie herself. Je vindt hier zelfs een kledingkast volledig in haar kledingstijl. Je twijfelt gegarandeerd of je niet per ongeluk op de set van de serie bent beland. Sarah Jessica Parker schrijft op Instagram: "We denken dat je versteld zal staan van de herkenbare details van Carrie uit de serie."

Sex And The City Airbnb

Op Instagram geeft SJP zelf de primeur van het bijzondere appartement, waarbij ze nog even refereert naar de komende SatC-reboot And Just Like That. De speciaal ontworpen Airbnb staat midden in de wijk Manhattan in New York City. Je kunt vanaf maandag 8 november een overnachting boeken via de website van Airbnb. Het appartement is alleen beschikbaar op 12 of 13 november. Airbnb opent de boeking om zes uur 's avonds Nederlandse tijd. Wees er snel bij!

And Just Like That

Het duurt inmiddels niet lang meer voor de SATC-reboot in première gaat. Vanaf december verschijnt And Just Like That op HBO Max. Op Instagram posten ze veel kiekjes uit de serie om de fans enthousiast te houden. Ook deelden ze afgelopen september een zeer korte teaser, waarin Carrie en Mr. Big zoenen in een keuken.

Lees ook: Ka-ching! Dit verdienen de Sex and The City-actrices met het nieuwe seizoen

Beeld: Airbnb