Tussen kunst en kitsch: dit rijtjeshuis op Funda is om van te houden of walgen

Wonen door Jennifer

Soms kom je op Funda van die pareltjes tegen, dat je denkt: "Wauw, wie heeft dit in hemelsnaam bedacht?" Van buiten lijkt deze woning in Eindhoven een heel normaal rijtjeshuis, maar de binnenkant lijkt op een koninklijk optrekje. Martien Meiland, eat your heart out.

eindhoven rijtjeshuis benoitstraat funda

Lees ook: Creepy horrorhuis op Funda gespot: zou jij hier willen wonen?

Kitsch paleisje

Als je van vintage en kitsch houdt, dan wil je zeker bieden op dit rijtjeshuis aan de Benoitstraat 5 in Eindhoven. De huidige bewoners zijn overduidelijk fan van Chateau Meiland. Ze hebben zich in ieder geval goed laten inspireren door de klassieke inrichting van het chateau. De eyecatcher van het bijzondere rijtjeshuis is toch wel de enorme pauw bij de wellnesskamer.

eindhoven benoitstraat funda huis kitsch

Hemelse slaapkamer

Al is ook de slaapkamer een echt hoogtepunt. De slaapkamer heeft iets zachtere kleuren vergeleken met de rest van het huis, maar het is net zo over the top. In deze royale masterbedroom waan je je ook echt een royal als je hier slaapt. Waarschijnlijk vertrek je binnen no time naar dromenland dankzij de prachtige engelen en wolken op het plafond.

eindhoven benoitstraat funda huis master bedroom

Jacuzzi jungle

Een koninklijk rijtjeshuis, maar op sommige plekken voelt het meer sprookjesachtig. Vooral de wellnesskamer met jacuzzi kan zo in het Efteling hotel, met de plantslingers op het plafond en sierlijke zuilen. In deze jacuzzi kom je zeker tot rust na een lange, zware werkdag. Verder is in het huis alles heel luxe afgewerkt met écht bladgoud.

Mocht je helemaal verliefd zijn geworden op het huis: voor een half miljoen woon je in deze vintage hemel. EN je krijgt het hele interieur er gratis bij.

eindhoven benoitstraat huis funda jacuzzi

eindhoven benoitstraat huis funda

Lees ook: FUN-da: Rijtjeshuis in Alkmaar heeft bizar luxe inrichting en binnenzwembad