€ 60.000 voor één nacht: De 3 duurste hotels van de wereld

Lifestyle door Laura

Wat jij in een paar jaar verdient, spendeert de rijkste 1% van de wereld uit aan één nacht. Wie geld te veel heeft, boekt een nachtje in een van deze hotelkamers.

3. Ty Warner Penthouse Suite, Four Seasons Hotel, New York

Prijskaartje: € 40.000 per nacht

Natuurlijk kan The Big Apple niet uit dit lijstje ontbreken. Voor een stad die nooit slaapt, hebben ze wel een dure hotelkamer. Deze kamer is wel een opvallend stuk 'klein', namelijk 400 vierkante meter, maar omvat wel de gehele bovenste verdieping van het hotel. Prachtig uitzicht gegarandeerd, dus!

Bron: Ty Warner Penthouse Suite

2. The Presidential Suite, The Raj Palace Hotel, Jaipur, India

Prijskaartje: € 42.800 per nacht

In dit ‘paleisje’ van bijna 1500 vierkante meter woonde vroeger de koning, dat verklaart al het gouden en ivoren interieur, het privédakterras, -zwembad en -museum. De ruimte is gerestaureerd en sinds oktober 2017 weer geopend.

Bron: Hotels.com

1. Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Genève

Prijskaartje:  € 50.000 - 60.000 per nacht

Voor dit bedrag krijg je een ruimte van 1800 vierkante meter met maar liefst 12 kamers en 12 marmeren badkamers. De suite heeft zelfs de prestigieuze award voor “World’s Leading Hotel Suite” gekregen. Vooral celebrity’s en staatshoofden huren al te graag het riante verblijf, zeer waarschijnlijk vanwege de uitgebreide security, eigen lift en het adembenemend panoramische uitzicht over het meer.

Bron: HotelPresidentWilson

Lees ook: FUN-DA: Dit zijn de allergrootste huizen die nu te koop staan