Prachtig: Marieke Elsinga deelt video van groeiende zwangere lijf

Celebs door Elsemieke

Marieke Elzinga is zwanger van haar eerste kindje en dat kondigde ze twee weken geleden op een leuke wijze aan op de radio. De radio-dj deelt nu op Instagram een video van haar zwangere lijf. 

Marieke Elsinga deelt video van groeiende zwangere lijf

In april maakte Marieke bekend dat ze een tijdelijke pauze nam bij Qmusic. Het combineren van haar werk voor televisie en radio werd haar te veel, dus besloot ze het rustig aan te doen. Een aantal weken later keerde ze terug op de radio om bekend te maken dat ze preggers is, wat ze ‘de grootste verandering ooit’ noemde. Wel benadrukte ze toen dat haar pauze en zwangerschap niks met elkaar te maken hadden. “Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben. Dat is het echt niet geweest.” Inmiddels is haar buikje nog weer verder gegroeid. Marieke heeft een video op haar Instagram-account geplaatst waarop haar buik goed in beeld komt. “Van de voorkant zie je niks. Maar van de zíjkant!"

Marieke Elzinga deelt groeiende babybump

“Ik ben niet de afgelopen weken thuis geweest omdat ik zwanger ben”, vertelt Marieke vorige week. “Dat is het echt niet geweest. Ik was gewoon heel erg toe aan mentale rust. Wat ik wel denk – en dat is ook het mooie van zwanger zijn – het heeft me onbewust dat duwtje gegeven om niet langer over mijn grenzen heen te gaan. Je hebt niet alleen je eigen gezondheid, maar ook die van je baby." Marieke en Sander krijgen een baby en hoewel Marieke altijd een sportfanaat was, moet ze nu toch wat rustiger aandoen. Vandaag deed ze voor het eerst weer een groepsles, zo deelt ze via een gym selfie op Instagram. “Best trots op mezelf, want voor het eerst in tijden weer eens een groepslesje sporten gedaan."

Beschuit met blauwe of roze muisjes?

Rustig aandoen moet de presentatrice alsnog wel, maar daar helpen haar trainers haar gelukkig bij. “Alle rechte buikspieroefeningen vervangen voor iets anders." Aan RTL Boulevard liet Marieke vorige week al weten dat ze ‘hem’ nog niet heeft gevoeld in de buik. “Ik zeg trouwens hem, want het is een jongen. Dat weten we al." 

Foto: BrunoPress

Lees ook: Kassa: Johnny Depp viert overwinning met etentje ter waarde van 58.000 euro