Tripje Milaan gepland? Sla déze hotspot voor vaginacake en piemelgebak dan niet over

Eten door Elsemieke

Ons mag je in principe áltijd wakker maken voor een gebakje met goddelijke crème en wat suikerdips. Niet voor niks ook dat we van enthousiasme rechtop gingen zitten toen we hoorden dat er in Milaan een banketbakker zit die piemelcakejes en vagina-cake verkoopt. Mét spikkels waar de chocola suggestief uitdrupt. Yes please!

Een piemelgebakje op een stokje gedoopt met witte chocolade of een vulva-cake met spikkels waar de chocola suggestief uitdruipt. Je kunt ze scoren bij erotische banketbakker Mr. Dick in het centrum van Milaan. Over FoodPorn gesproken! Het interieur van Mr.Dick met een gigantische vagina van rozen aan de muur en steigerende piemels als vazen, heeft wel wat van een erotische shop weg.

Wat kost een juicy gebakje bij Mr. Dick?

Een kloppende piemel gedoopt in melkchocola en gesuikerde spikkels of een juicy vulva waar de chocola uitdruipt? Je scoort ze bij deze bijzondere Italiaanse banketbakker. De toppings kan je zelf kiezen; van verschillende soorten chocola tot aardbeien of pistache-mousse in verschillende kleuren en maten. Wat kost dat dan? Voor vijf euro ben je al de gelukkige eigenaar van een juicy gebakje. De recensies over deze bijzondere gebakjes zijn tot nu toe positief. "Het deeg is goed stevig," schrijft ‘Scatti di gusto’. 

Wil je de vulva-cakejes of piemelgebakjes ook zelf proeven? Tijd om een tripje te boeken naar Mr. Dick aan de Corso di Porta Ticinese, 83, 20123 Milano MI, Italië! 

Foto: iStock

Vanaf 11 mei kun je met een nachtrein naar déze Europese steden