Deze pepernoten smaken moet je proeven

Eten door Juliët

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Nog een paar weken en dan is Sinterklaas weer in ons land. Ondertussen hebben we al het snoepgoed al weggewerkt. We konden niet vroeg genoeg beginnen. Ben jij nou net zo dol op pepernoten als wij, lees dan gauw verder. Deze pepernoten smaken moet je een keer geprobeerd hebben!

Pepernoten smaken

 

1. Splitje - Peppernuts Holland

Split ijs! Ben jij hier ook zo dol op? Dan is deze pepernoot smaak echt wat voor jou. Bij Peppernuts Holland ben je aan het goede adres.

 

2. Irish Whiskey - Pepprnuts Holland

De combinatie pepernoot en Irish Whiskey is geweldig! Koop gelijk wat extra zekken, want voordat je het weet zijn ze op.

 

3. Zure mat - Van Delft

Hoe zuurder hoe beter. De pepernoten van Van Delft zijn in een zuur jasje gestoken. Deze moet je gewoon een keer geprobeerd hebben.

 

4. Truffel - Hema

Met truffel zit je altijd goed. Vooral bij die van de Hema. Heerlijk die cacao laag en dan die witte chocalde. Om je vingers bij op te eten. Ze zijn zo overheerlijk dat je er maar in blijft eten. Oepsie!

 

5. Banoffee - Van Delft

Deze smaak klinkt toch al te gek? Vooral je houdt van bananen en toffees. Een echte smaaksensatie.

 

6. Pornstar Martini - Van Delft

Ben jij een cocktailliefhebber? Dan moet je deze een keer proeven. Echte Pornstar Martini pepernoten. Een exotisch vleugje in elke hap.

 

7. Sex on the Beach - Van Delft

Om nog even in de cocktails te blijven, gaan we door met Sex on the Beach. Deze kan niet ontbreken natuurlijk. Een guilty pleasure! 

 

8. Appeltaart - Bolletje

Appeltaart, maar dan in een pepernoot. Vol van smaak. Bij het denken aan appeltaart wil je deze gewoon al proeven toch?

 

9. Kokos chocolade - Bolletje

Kokos mag niet ontbreken in dit lijstje. Deze smaak in combinatie met witte chocolade is te gek. Pas maar op binnen no time is de zak leeg.

 

10. Intense dubbel choco framboos - Bolletje

Deze variant ligt sinds kort in de schappen. Een nieuw variant van Bolletje! We hebben het over de Intense dubbel choco framboos. Witte chocolade en melkchocholade met framboossmaak in één. Intens genieten dus.

 

11. Kwark kers kruidnoten - Van Delft

We eten met zijn allen steeds meer kwark. Om de eiwitten natuurlijk. Hebben wij even goed nieuws. Van Delft heeft pepernoten in kwark smaak kers uitgebracht. Ideaal toch? Misschien iets minder eiwitten, maar daardoor niet minder lekker. Testen maar!