Vanaf 11 mei kun je met een nachtrein naar déze Europese steden

Reizen door Elsemieke

Ben je niet zo dol op vliegen, maar wil je wel heel graag een weekendje op reis naar Europa? Dan hebben we nu goed nieuws. Je kunt namelijk vanaf 25 mei met de nachttrein naar zes verschillende Europese steden. Pak die koffers maar!

nachttrein europa

De reistrends voor 2022

Met de nachttrein naar Europa

2021 was een rare tijd om te reizen. Maar, fingers crossed, 2022 wordt een stuk normaler. Toch was corona niet alleen maar negatief. Zo is de reisindustrie namelijk drastisch veranderd. Move over vliegtickets, want vanaf 25 mei is het mogelijk om ’s avonds laat de trein in te gaan en de volgende ochtend wakker te worden in een compleet nieuwe Europese stad. Perfect! Niet alleen is deze manier van reizen super handig en je bespaart op je eerste hotelovernachting, het is ook fijner voor de natuur. TUI is voor deze nieuwe manier van reizen een samenwerking aangegaan met GreenCityTrip, die al sinds vorig jaar nachttreinen aanbiedt.

Vanaf wanneer kun je met de nachttrein door Europa reizen?

Wil je nog een keer een stedentrip maken met je vriendinnen? Pak je koffer vast in en zorg dat je ID-kaart klaarligt. TUI start vanaf 25 mei met nachttreinen naar Kopenhagen, Praag, Wenen, Venetië, Milaan en Florence. De treinen vertrekken vanaf Amsterdam en Utrecht en vertrekken om half vijf ’s middags of acht uur ’s avonds. De volgende ochtend word je dus heerlijk uitgerust wakker in een nieuwe Europese stad tussen 8 uur en 11 uur. Vanaf 11 mei is het via TUI mogelijk om een ticket te boeken. 

Dit worden de populairste reisbestemmingen voor in 2022